26 hetes terhes vagyok, a babám keresztbe fekszik. Megfog fordulni?
Figyelt kérdés
Van esély rá hogy megfordul a helyes irányba? Nagyon aggódom, a császár a rémálmom... Kisfiamat simán szültem, gyors és probléma mentes szülés volt. Nem akarok most császárt... :(2014. júl. 12. 10:24
1/6 +bloodred+ válasza:
Van még rá ideje!:) Ne aggódj még! A fiamat UH mindig nagyobbnak mérte másfél héttel és mensi szerinti számítással 32 hetesen fordult be.
2/6 anonim válasza:
Simán megfordulhat még, bőven van rá helye, ideje. Sőt, sógornőmnek a második babáját az orvos fordította meg valahogy szülés előtt, nagyon ritkán tudják megfordítani, de nála működött.
3/6 anonim válasza:
Én 31 hetes vagyok a babám szintén ferde fekvésű, de a doki azt mondta, hogy akár még a szülés előtt is befordulhat. Nyugi van még ideje, meg helye is a babádnak befordulni.
4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, remélem h megfordul...
2014. júl. 12. 11:37
5/6 anonim válasza:
Szia! Az én lányom a 28. héten fordult harántból farosba. Most vagyok 31 hetes, de a doki nyugtat, hogy még simán pöröghet, ne aggódjak! :)
6/6 anonim válasza:
Az én kislányom 35 hetesen fordult meg, szóval nyugi. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!