29 hetes terhes vagyok és azt mondták hogy még farfekvéses a babám ill félig keresztbe fekszik! Mikor kell hogy megforduljon?
Figyelt kérdés
Sokaktol azt hallottam hogy ilyenkor már illene megfordulnia a babanak!Kicsit aggodom mert nem szeretnék császármetszést!2008. márc. 2. 12:21
1/6 anonim válasza:
Általában a 28. héten befordul, de a 32. hétig megteheti, sőt anyósomnak az utolsó napon fordult be a lánya. De ha nem mérik nagynak a babát, meg lehet szülni farosan is. Keresztbe sajna nem. De kár még aggódnod, van időtök bőven.
2/6 anonim válasza:
Én azt olvastam mindenhol, hogy a 32, héten fordul be. De van, hogy csak közvetlen szülés előtt. Ne aggódj, ezen kár, úgyis az van, ami. Barátnőmnek is szülés előtt pár nappal fordult csak be.
És igen, farost is meg lehet szülni:-)
Ne félj, meg fog még fordulni:-)
3/6 anonim válasza:
Nyugalom.Én 28 hetes vagyok,és még érzem,amikor megfordul,bár álatlában éjjel fejjel lefelé van,mert a lábacskáit érzem a bordáimban.De van hogy napközben még dob egy bukfencet megszokásból:)
Amúgy szakember meg kis ráhatással meg tudja fordítani a kispocakot.
4/6 anonim válasza:
Szia!
Nekem a 34. heti ultrahangon farfekvéses volt a babám.
Azt mondta a doki,hogy még simán megfordulhat.Most talán a 36.héten már úgy érzem lassan jó helyen lesz,de nem biztos.
Ne izgulj van még ideje megfordulni.
5/6 anonim válasza:
Nekem kb.4 hónapja keresztben van,vagy farral lefelé, úgyhogy valószínű,hogy 1 hét múlva császár lesz,hogy ne magától induljon meg a szülés. az én dokim azt mondta,hogy manapság már nem kockáztatnak az orvosok a faros lurkókkal. én nem félek a császártól,a természetes szülés sem leányálom,mindkettőnek van előnye,hátránya.neked azért még van időd,én már a 38.hétben vagyok,és hiszem,hogy azért nem fordult be,mert neki így jobb lesz.
6/6 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a válaszokat:)!
2008. márc. 5. 14:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!