A 20. századba a terhes nőknek az volt a szokásuk, hogy bőpolot, egyberészes ruhát, bluzt vegyenek fel terhesen, meg a pocakjuka ruhában, ruha alatt csak a családnak mutogatták meg, rokonoknak meg másnak nem?
Nem szokás volt, hanem elvárás.
Amikor terhes voltam nem egyszer hallottam, mind a két nagyszülőtől, hogy mennyibe jobb most, mint a 80as években, amikor csak azokat a bő ruhákat lehetet kapni és kellett hordani.
Nem tudom elvárás volt-e, de biztos hogy ilyet lehetett legkönnyebben beszerezni.
Én a terhességem előtt se hordtam testhezálló ruhákat, bár az alakomtól megtehettem volna.
Terhesen nagyon kényelmesnek találtam a mell alatt szabott bő, redős blúzokat és ruhákat.
műtermi képekkel nekem nincs semmi bajom, ha pocakont villantanak
ellenben, ha nyáron kilóg a pólóból..az nekem taszító 😀(alapból nem jön be ez a jelenlegi haspóló divat, még a tiniken se,aztán nem vagyok vénlány 25 vagyok) bár akkor se fogok háborogni, mások hogy öltöznek...de magamon még itthon se tudom elképzelni
de strandon se zavar,ha egy kismama csak emiatt nem vesz új fürdőruhát és 2 részesben "mutogatja" magát :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!