Az alacsonyabb nőknek nagyobb lesz a pocakjuk?
167 cm vagyok, 52 kg.
Első babámnal nem volt nagy pocakom. És sokáig nem is látszott.
Barátnőm, kb akkora mint én, vagy talán még alacsonyabb is, van még vissza egy hónapja, és már most nagyobb hasa van mint nekem volt.
A hasfal feszességétől is függ.
De igen, gyorsabban elfogy a hely függőlegesen egy alacsonyabb nőben, így csak "kifelé" tud tágulni. De a magzat pozíciója is számít. Én 155 cm vagyok és bitang nagy hasam volt. Saját súlyra nem híztam, a hasam meg csak előrefelé nőtt. Hátulról nem látszott, hogy terhes vagyok, de oldalról brutál méretű volt. 3200 grammal született, időre.
Én is ekkora súllyal születtem és anyukám velem egy magas. A régi fotók alapján neki is méretes hasa volt a végén.
163 cm vagyok és óriási pocakom volt. Fiam lett, szép hosszú gyerek, 56 centivel és 3750-el jött világra.
Nekem amúgy a sok magzatvíztől volt nagy pocakom eleinte, a doki azt mondta hogy normális, de sok van. Azaz volt.. Ettől is függhet.
Én vagyok a kontra :) 182 cm vagyok. Hatalmas hasam volt mindegyik terhességemnél, pedig vékony vagyok (BMI 20).
Sztem nem függ a magasságtól, csak alkati kérdés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!