Kinek mikor volt elsőnek szivhang?
Figyelt kérdés
6 hetes terhes vagyok jelenleg kórházban vagyok barna folyás miatt 3x2 gyógyszert kapok progeszteron szint növelésre ami szépen múlik és már a fehér folyásal keveredik
Ma volt uh és egy petezsákot benne szikholyagot látott a doki ez ilyenkor okés ?
tegnap 10:57
1/5 anonim válasza:
6 hetesen még lehet okés.ciklus és ovutól függ a dolog. Volt esetleg ovu követés? Hány napos ciklusaid vannak?
2/5 anonim válasza:
6+0 és 6+3 még nem volt, 7+3 és 8+0 már egyértelműen. Két gyerek a két adat. Szerintem teljesen jó a tiéd.
4/5 A kérdező kommentje:
Ovut nem követem
tegnap 11:11
5/5 anonim válasza:
Én 2hete voltam benn a kórházba, vérzés miatt. Nem csak barnáztam, hanem véreztem. engem nem fogtak benn, csak progit kaptam. Mensi szerint 6+3volt. Volt szívhang.
Most 8+3, minden rendben
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!