Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 8.héten elmúltak a tünetek....

8.héten elmúltak a tünetek. Ez normális?

Figyelt kérdés
Szerdán léptünk a 8. hétbe. Idáig elég egyértelmű tüneteim voltak. Hánytam is, minden ételtől undorodtam. Hétfőn hallottuk a szívhangját. Keddre mintha elvágták volna az összes tünetet, egyedül a mell feszülés maradt. Kicsit kezdek aggódni.. Ez normális ilyenkor, vagy bajt jelezhet?

ma 11:55
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Az
ma 11:57
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a mellfeszülésen kívül semmilyen tünetem nem volt, még hányinger sem, nemhogy hányás, se rosszullét, se szédülés, se semmi. Azt hiszem most már nyugodtan állíthatom, hogy nincs ennek jelentősége ... lassan 26 éves lesz a kicsi :-)
ma 12:03
 3/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Akkor majdnem egyidősek vagyunk a “kicsi”-vel. ☺️ Igazából azért kezdtem aggódni, mert az orvosom azt mondta, hogy jó jel, hogyha van émelygés, hányinger, stb..
ma 12:09
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Vagy hülye az orvosod, vagy csak meg akart nyugtatni.

Sem a rosszullétek megléte, sem a hiánya nem jelent egyértelműen jót vagy rosszat.

ma 12:13
 5/11 anonim ***** válasza:

Teljesen normalis.

Egyebkent meg elhalt magzatnal is hetekig megvannak a tunetek, ugyanis a tuneteket a hormonok okozzak, az pedig nem tunik el pikk pakk akkor sem ha sajnalatosan mar nem el a magzat. Pont ezert nem jelent semmit.

ma 12:15
 6/11 anonim ***** válasza:
0%

Pedig utolso de. Ha az elejtol leudve nem volt tunet es kesobb sincs az ok. Ha volt es hirtelen elvagjak nagyon sok esetben magzatelhalast jelent. Orvos mondta nekem. Mikor mentem uh ra 5 hetesen es mondtam h emelygek nagyon bologattak hogy az jo jel. 16.hetig hanytam kb estenkent. Sogornom,kollegaknal ahogy megszuntek a testi tunetek,sajnos ott mind veteles is lett.

Kerdezo, a mellfeszules is tunet,:) nekem az volt a vezeto tunet. Idonkent gorcsok,meg 19kor hanytam egyet minden este.

ma 12:22
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
En meg 20 eve nogyogyaszaton dolgozom, egyetemi diplomaval, kedves 6-os 😉
ma 12:28
 8/11 anonim ***** válasza:
73%
Nekem is azt mondta a dokim, higy csak az jelezHET bajt, ha egyszerre minden megszűnik, szó szerint semmi tünet nem marad, de az sem jelenti 100%-ra, hogy baj van, csak nagyobb az esély rá.
ma 12:51
 9/11 anonim ***** válasza:
0%
7es oke. Csaladi ismerosi korben sajnod tapasztalat. :((
ma 13:40
 10/11 anonim ***** válasza:
Nekem a 7-8 hét között voltak tüneteim. Émelygés, meg 2-3 hányás. 9 hetesen kellett mennem orvoshoz. Kérdezte, hogy mennyire érzem magam terhesnek. Mondtam, hogy már semennyire, 1-2 hétig volt csak tüneteim. Kicsit furcsállta, de nem mondott semmit. Minden rendben volt. Egyébként utána sokkal parább a helyzet, mikor túl vagy a 12 hetes ultrahangon és utána a 20 hetesen mész legközelebb, valamint még nem érzed mozogni se. Na én itt sokkal jobban aggódok, mint a tünetek elmúlásán.
ma 13:49
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!