Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhességi csíkok ellen extra...

Terhességi csíkok ellen extra szűz olivaolaj ?

Figyelt kérdés

Aki próbált ilyet , az hogyan használta?

Nehezen szívódik be a bőrbe , nagyon lassan ? Vagy egy idő után le kell törölni? Ti hogy használtátok?😊

tegnapelőtt 14:16
 1/6 babyboom567 ***** válasza:
83%

Semmit sem számít, genetika az egész.

Nekem a hasamon a bőr, szülés KÖZBEN repedt szét,egy darab csíkom nem volt addig a hasamon.

tegnapelőtt 14:26
 2/6 anonim ***** válasza:
91%

1-es, en is igy jartam. Bar most pontosan nem tudom megallapitani hogy mikor tortent, de szules elott egy csikom nem volt, szules utan 1 nappal meg millio lett.

En azt hittem hogy szivrohamot kapok, mert ugy orultem, hogy meguszom, de nem…😭🤣

Amugy kerdezo; hasznalhatod nyugodtan, ha szeretned, artani nem art. De mindegy mit kensz magadra.

tegnapelőtt 14:30
 3/6 anonim ***** válasza:
71%
Teljesen mindegy mit csinálsz, ha repedni akar repedni fog
tegnapelőtt 14:54
 4/6 anonim ***** válasza:
Bármivel kenheted, szűz lányok könnyével is, ha a genetika mem a te oldaladon áll, repedni fogsz.
tegnapelőtt 18:30
 5/6 anonim ***** válasza:
78%

Kétszer szűltem 2 éven belül és nem repedtem. Anyukám is 2 gyereket szűlt, ő sem repedt. A nagymamám 3 gyereket szűlt, neki sem volt ilyen gondja.

Semmivel sem kentem magam, pedig mindenki ajánlott mindenfélét.

A kolleginám 1 gyereket szült, hasonló sportos, izmos testalkat, mint én, és már a második trimeszterben elkezdett repedni a hasa meg a mellei. Pedig csak 13 kilót hízott összesen.

tegnapelőtt 18:56
 6/6 anonim ***** válasza:

Ez bizony genetika a javából. Azt a pénzt amit esetleg a hasadra kennél, költsd a születendő gyermekedre, meg egy jó testápolóra, mert kenegetni kell, ilyenkor gyorsan szárad a bőr.

Anyukámnak két gyerekkel mindkettőnél 20+kg-val egy csíkja nem lett. Mai napig csík mentes. Én csak a tini kori hízásaim miatt vagyok full zebra, viszont terhesen nem lett új (az új mindig lilásan indul). Szóval, ha nem híztam volna annó, terhesen nem lett volna csíkom sem. Barátnőm pl csak szülésnél csíkosodott be.

Felesleges ezen rágódni, az lesz ami lesz :)

tegnapelőtt 19:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!