Iszonyú farokcsont/keresztcsont fájdalom ellen valami? Előző terhességemnél csak végefelé fájt, most már napok óta. Bármi, ami segíthet? 14 khm
Figyelt kérdés
okt. 14. 07:44
1/8 A kérdező kommentje:
*14hkm
okt. 14. 07:44
2/8 anonim válasza:
Nekem a séta vált be sajnos. Azért sajnos, mert amikor léptem, az első 15-20 perceben estem össze, annyira fájt. De utána jobb lett, és órákig nem fájt utána újból.
3/8 anonim válasza:
Nekem a heti egy kismama torna segít. Ha kihagyom utána sokkal rosszabb.
4/8 A kérdező kommentje:
Valóban mozgás után enyhül, csak nem tudok mozogni. De akkor erőltetem. Köszönöm! :)
okt. 14. 15:00
5/8 anonim válasza:
Igen, van hogy vért izzadok a tornán, de kibírom mert másnaptól jobb.
6/8 anonim válasza:
https://www.youtube.com/watch?v=NdO4CWYnp14&t=766s
Nekem ez a videó sokat segített. Érdekes módon nekem amúgy ez a fájdalom a 3. trimeszterre elmúlt, lehet, hogy igazodott az ízület, nem tudom.
7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a videót is! :)
okt. 14. 21:04
8/8 anonim válasza:
A torna is jó, meg nekem a vizen lebegés (mostmár nyilván csak benti medencében lehet) segített sokat, ott jól ki tudtam nyújtózkodni. Fogtam egy matracot amibe tudok kapaszkodni és vízszintes pózban próbáltam kimozgatni azt az ízületet. Ekkortájt durrant be nekem is, de a harmadik trimeszterig sokat enyhült.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!