Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Később derült ki a terhesség?

Később derült ki a terhesség?

Figyelt kérdés
Van olyan akinél később derült ki a terhesség? Miért csak később derült ki? Hányadik hétben voltatok?

jan. 1. 15:37
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
100%

Kedves 10-es...már vagy 10 éve, ha nem több tudják az emberek, hogy a szoptatás nem véd :)

Akkor sem, ha 0-24ben csinálja az ember. Csak csökken az esélye az ovunak. De nagyon sokan hamar ovulálnak már szoptatás mellett is.

Egyet kéne már iskolában a gyerekek fejébe beleverni. Ha nem akarsz gyereket, védekezz. Nem tudom, hogy nem megy át ez az infó senkinél...

jan. 1. 18:14
 12/30 anonim ***** válasza:
81%

11 nagyon régi sztori.

Az a 7 hetes magzat ma már egy 13 éves nagyfiú. 😊

jan. 1. 18:17
 13/30 anonim ***** válasza:
36%
Jó oké, akkor még lehet ebben a hitben voltak :)
jan. 1. 18:20
 14/30 anonim ***** válasza:

Igen, abszolút abban volt, én meg még akkor csak gyanítottam, honnan jön a baba 😄

A történet lényege, hogy az első tünet, hogy kimarad a menses, ezúttal nem volt gyanús, mert azt sem tudta, hogy már lett volna.

jan. 1. 18:28
 15/30 A kérdező kommentje:

Nàlam az a helyzet,hogy előző hónapban megvolt,de csak 2napig tartott,nem is foglalkoztam vele,de terhes tüneteket tapasztaltam,így tegnap csináltam egy tesztet,ami halvány pozitív lett

Mivel orvoshoz csak 2hét múlva jutok el,így bejelentkeztem vérvételre

Nagyon szeretném tudni,hogy baba van e

jan. 1. 19:16
 16/30 anonim ***** válasza:
100%

Szerinten ez a vérvétel felesleges.

Várj 1-2 napot, és tesztelj újra otthon.

Nekem is délutáni teszt halvány volt (2 napja késett), másnap reggel egyértelműen olyan erős két csík lett, mint állat 😅

jan. 1. 19:21
 17/30 anonim ***** válasza:
100%

A tesztet mikor csináltad? Mármint a ciklusban? Ha halvány pozitív akkor még az esedékes mensi előtt vagy 1-2nappal. Ilyenkor két nap múlva kell egy teszt, ha erősödik akkor 3 hét múlva doki.

Ha az előző mensid 2 napi rövid verziója terhesség miatt lett volna rövid, akkor nem halvány pozitív lenne a teszted.

jan. 1. 19:21
 18/30 A kérdező kommentje:

35napja volt az együttlét,ezért furi a halvány pozi,pedig időn belül volt

Ezért akarok vérvételre menni,az biztosabb mint a tesztek ugye?

jan. 1. 19:24
 19/30 anonim ***** válasza:
100%

Az sokkal, mert ott nem tud elbújni a hcg.

Viszont 35 nappal ezelőtti együttlétből biztos nem vagy terhes. Már 19 nappal utána is szép két csíkos a teszt.

Lehet csak a tipikus reagenst látod... kizárt, hogy terhes legyél.

jan. 1. 19:30
 20/30 anonim ***** válasza:
100%
Hát a 35 nap már tuti.
jan. 1. 19:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!