Van itt olyan anyuka akinek későn derült ki a terhessége? 12. -ik héten vagy később?
Figyelt kérdés
Miből derült ki végül? Mit éreztetek?
SOS! Fontos!
Köszönöm ha kapok választ.
2014. nov. 11. 17:14
1/3 anonim válasza:
Szia nekem majdnem 12hetesen derült ki. 11+7naposan voltam dokinál 12hetesen uh-n.
Vártuk már,hogy összejöjjön, de sok minden összejött abban az időben és mivel az első teszt negatív lett kb mikor meg kellett volna jönnie (soha nem volt pontos ugyhogy kb ra csináltam), így elkönyveltem hogy nem jött össze és csak hetek múlva tűnt fel hogy még mindig nem jött meg.
Persze a teszt rögtön +lett :-D
Ugyhogy ez volt a legjobb szülinapi ajándékom :-)
2/3 anonim válasza:
Ez most lehet hogy hihetetlen kicsit, de barátnőm a 22. héten vette észre mikor a baba megmozdult. Elég össze vissza jött meg neki, és előfordult előtte is jó párszor, hogy hónapokig nem menstruált így nem is foglalkozott vele. Mondjuk elég hihetelen ez az én számomra, mert én mindkét terhességem már a 4.5. héten észrevettem.
3/3 anonim válasza:
Barátnőm is a 12. héten kapcsolódott be az utolsó terhességébe. :) Már volt 2 gyereke, szóval nem volt kezdő a témában. A korábbi menstruációi szépen megjöttek rendre. Sokat panaszkodott, hogy rossz a gyomra, nem esik jól a kaja sem. Aztán kimaradt egy mensi (ez már a 12. héten volt), és akkor csinált tesztet. Hát jól meg is döbbent, mert a ciklusa pöccre működött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!