Van itt olyan anyuka a terhessége vége felé toxémiás lett? Bent kellett maradnod a kórházban szülésig, vagy haza engedtek?
én 35 hetesen kerültem be toxémiával, a szülésig bent voltam, de 38 hetesen leesett a baba szívhangja, ezért indították, ő még maradt volna bent
sőt, ő már jól volt, de miattam még szülés után maradni kellett bent tovább, mert a vérnyomásom csak nagyon nehezen ment vissza a normál tartományba, ezért 3 nap helyett 6 napot voltunk a gyermekágyi osztályon, pedig hüvelyi úton született.
Ha tényleg bebizonyosodik, hogy tox., akkor maradjon bent a szülésig, mert kellenek a sűrű vizsgálatok, nálam is az egyik nst még tökéletes volt, 3 órával később a másiknál már gond volt és mennem is kellett szülni. Érezni pedig azt nem lehet, hogy a baba bent küszködik.
Nem te írtál pár napja, hogy a sogornőd 30 hát körül van és gondok vannak a májfunkciójával? Gondoltam rátok sokat!
Jobbulást, kérlek írj majd, hogy mi van velük! Drukkolok nagyon
nézd, ilyen előzményekkel kizárt, hogy kiengedjék szülés előtt, ráadásul vissza is kellett tartani a szülést, esélytelen, hogy még 2in1 kijöjjön, arra kell számítani, hogy már a babával a kezében jön ki legközelebb
reméljük, hogy minden rendben lesz, amiket leírtál, azok alapján a dokik figyelnek rá
Szia
Megértem az aggódásod .Igyan ilyen cipőben voltam csak az eredményeim nem voltak ilyen aggasztóak.Magas vérnyommással veszélyezett terhes lettem napi 12 szem gyógyszertszedtem ,mert a vérnyomásom 150és 160 között volt aper mindig 90 alatt volt a pulzusom 122 és 140 között mozgott.A38.héten már nem engedtek haza ,mert ugye mérték a érnyomásom és akkor 165 volt.Fehérje volt a vizeletembe és olyan volt a bokám mint egy vizzel teli ballon :( Ez volt jan 2 án.Bent maradtam,de a szülőszobán levitték a vérnyomásom,másnap megint felment 170 re vissza a szülőszoba ez volt délután 2 kor és onnantól kezdve a vérnyomásom nem tudták megfogni 180 190 200 210 és folyamatosan ment az infúzió és este 21 08 kor megszületett a kislányom sürgősségi császárral.Tehát nem akarlak ijeszgetni,de számitani kell mindenre nagyon veszélyesek ezek a toxémiás dolgok :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!