Volt olyan ,hogy sok negatív teszt után terhes volt és a nődoki nem látott semmit az uh-n? Majd csak később derült ki hogy az?
Lehet túl korán mentek, 6. hétig nem igen lát semmit az orvos.
Olyan lehet, hogy nincs ciklusa vagy rendszertelen, és csak 1-2 hónap után tűnik fel a terhesség, vagy ha túlsúlyos, később, de hogy végig nem, azt nem hiszem.
Én sok negatív teszt után mégis terhes voltam. Ennek oka, hogy gondolom később fogant és a sokadik teszt után "feladtam".
Ettől függetlenül orvoshoz a következő vagyis a második kimaradt menzesz után mentem (előtte teszteltem), mert ugye azt tanácsolják, hogyha gond van, akkor várjunk meg két ciklust.
Az orvos már látta a terhességet.
Szerintem is csak extrém esetben van, hogy nem tudja magáról, hogy terhes és egyszer csak megszül.
Az orvoshoz, meg fölösleges rögtön menni, mert a legmodernebb készülékek sem mutatják ki a 4 hetes terhességet sem.
Szia 6-os!
Hanyadik hétben voltál mikor az orvos igazolta a tényt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!