Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Volt olyan ,hogy sok negatív...

Volt olyan ,hogy sok negatív teszt után terhes volt és a nődoki nem látott semmit az uh-n? Majd csak később derült ki hogy az?

Figyelt kérdés

2021. márc. 16. 15:34
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Már itt tartunk? Oké, hogy a tesztnek nem hiszel, de az orvosnak sem? Ez már agyrém...
2021. márc. 16. 15:36
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Kár reménykedni...
2021. márc. 16. 15:36
 3/8 A kérdező kommentje:
Annyi ilyet olvastam már gyakorin,hogy egy csoda folytán az uh-n nem látszódik. Majd orvos váltásnál meg igen. Érdekel a téma. Nem tudom miért baj ez másoknak? Meg tényleg igazak lehetnek a "nem tudtam hogy terhes vagyok" sorozat kiadásai?
2021. márc. 16. 16:01
 4/8 anonim ***** válasza:
95%

Lehet túl korán mentek, 6. hétig nem igen lát semmit az orvos.

Olyan lehet, hogy nincs ciklusa vagy rendszertelen, és csak 1-2 hónap után tűnik fel a terhesség, vagy ha túlsúlyos, később, de hogy végig nem, azt nem hiszem.

2021. márc. 16. 16:15
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
A "Nem tudtam hogy terhes vagyok" részei extrém helyzetekről szólnak ami valljuk be nem túl gyakori a hétköznapi életben.Szóval a kérdésre válaszolva ha korán tesztelt és korán ment az orvoshoz akkor lehet hogy nem lett észrevéve a terhesség vagy a vizelete nem választja ki a hcg-t ami szintén ritkább eset.
2021. márc. 16. 17:47
 6/8 anonim ***** válasza:
68%

Én sok negatív teszt után mégis terhes voltam. Ennek oka, hogy gondolom később fogant és a sokadik teszt után "feladtam".

Ettől függetlenül orvoshoz a következő vagyis a második kimaradt menzesz után mentem (előtte teszteltem), mert ugye azt tanácsolják, hogyha gond van, akkor várjunk meg két ciklust.

Az orvos már látta a terhességet.

Szerintem is csak extrém esetben van, hogy nem tudja magáról, hogy terhes és egyszer csak megszül.

Az orvoshoz, meg fölösleges rögtön menni, mert a legmodernebb készülékek sem mutatják ki a 4 hetes terhességet sem.

2021. márc. 16. 20:15
 7/8 A kérdező kommentje:

Szia 6-os!

Hanyadik hétben voltál mikor az orvos igazolta a tényt?

2021. márc. 16. 21:07
 8/8 anonim ***** válasza:
65%
9. hétben voltam.
2021. márc. 16. 22:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!