Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Később derült ki a terhesség?

Később derült ki a terhesség?

Figyelt kérdés
Van olyan akinél később derült ki a terhesség? Miért csak később derült ki? Hányadik hétben voltatok?

jan. 1. 15:37
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
68%

Semmilyen tünetem nem volt, kivétel, hogy nem jött meg, és nekem nagyon pontos. Másnap pozitív teszt, orvos 2 hét múlva.

Mondta, hogy ez egy kicsit korai volt még jönni, de jó, nézzük meg hasi UH-n, gyorsan. Nézte, mért, mutatta a szívhangot, a gerincnyúlványt én meg ott feküdtem csendben,és nagyokat pislogtam, gondoltam én vagyok a hülye és rosszul emlékszem a biológia órákra, hogyha 6 hete megjött rendesen, akkor most nem hallhatok szívhangot és láthatok gerincnyúlványt.

9+4 voltam.

Tüneteim később se lettek.

jan. 1. 15:48
 2/30 A kérdező kommentje:

Azta,gratulálok neked!:)

Nem is volt gyengébb a vérzésed?

jan. 1. 15:53
 3/30 anonim ***** válasza:
95%

Szomszédom menopauza miatt csak 9hetesen tudta meg. Évente 1 vagy két mensije volt csak. 43 éves. Eszébe se jutott, hogy terhes lehet...rosszul volt, de utoljára a nőgyógyászhoz ment. Ott egyből kiderült, hogy terhes.

Egyébként akik vagy végig véreznek vagy akiknek nagyon ritkán van mensijük azok szoktak aránylag későn rájönni. De még javában 12 előtt.

Ha mindig vérzik mintha mensije lenne, akkor nem jut eszébe tesztet nézni. Csak aztán jönnek tünetek és tesztet csinál vagy uh-ra megy. Ilyenkor kb 9. Héten már tudják.

Vagy aki ritkán menstruál, hosszú ciklus mellett... az mondjuk lehet két hete terhes, de csak később csinál tesztet és kiderül, hogy hoppá előrébb jár.

Szóval figyelmetlenség, nem törődömség vagy egyszerűen fura terhesség esetén derül ki később.

De pl ha pont menne nődokihoz, ott egyből kiderülne.

(Remélel nem az vagy aki még mindig azon lovagol, hogy 3 hónapja terhes a negatív eredmények mellett. Akinek későn derül ki annak azért mert korábban se nem tesztelt se nem volt dokinál.)

4/30 anonim ***** válasza:
100%
Hematoma miatt véreztem, de azt hittem, hogy megjött, eszembe se jutott, hogy terhes lehetek, hiszen véreztem. Viszont nem enyhült a vérzés másfél hét után sem. Hívtam a nőgyógyászt, adott időpontot egy héttel későbbre. Akkor is ugyanúgy véreztem még amúgy. Mondta, hogy 6 hetes terhes vagyok, de volt egy hatalmas hematomám, így nem sok esélyt látott arra, hogy meg is marad. Adott Utrogestant, meg feküdni kellett, következő héten kontrollra hívott vissza. Akkor már nem véreztem, de addig volt darabos vérzés is, úgyhogy úgy voltam vele, hogy elment a baba. De nem, volt szívhang, a hematoma meg felszívódott. Onnantól teljesen eseménytelen terhesség volt, már nagylány:)
 5/30 anonim ***** válasza:
90%

Teljesen időben jött, még erősebb is volt és hosszabb is 3 nappal a megszokottnál (előtte évekig fog.gátlót szedtem és ez volt az első mentes hónap).

Valószínű a tabi elhagyása zavart be, orvos mondta utólag, ilyenkor bármi történhet a dupla peteéréstől a kimaradásig.

Ami furcsa volt, hogy a ciklus legvégén estem teherbe, és volt vérzés, így a terhesség eszembe se jutott. De mivel minden rendben volt, nem foglalkoztam a dologgal, hogy mi, hogy történhetett. Orvos erre is annyit mondott, van ilyen.

jan. 1. 16:04
 6/30 babyboom567 ***** válasza:
92%
Volt egy vendégem,aki már 2 éve nem menstruált 45 körül volt felnőtt gyerekekkel.Elkezdett sokat fogyni, mindenféle tünetei voltak,mikor már türhetetlenek lettek a tünetek orvoshoz ment,4 hónapos terhes volt,bár ő azt gondolta gyomorrákja van.
jan. 1. 17:09
 7/30 anonim ***** válasza:
100%

3-as, de szerintem ő az és ez is az ő kérdése.

https://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__nok-egeszsege__1290..

jan. 1. 17:13
 8/30 anonim ***** válasza:
100%

Ez is az ő kérdése. Már 4-5x volt nőgyógyászati vizsgálaton meg hcg vérvételen is, terhességi tesztjei is negatívak de még mindig nem hiszi el, hogy nem terhes.

https://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhe..

jan. 1. 17:21
 9/30 anonim ***** válasza:
68%

13heten...

Szoptattam a nagylanyt, nem is volt mensim addig (1.5evig) fel sem tunt h terhes vagyok...

Semmilyen terhessegi tunetem nem volt

jan. 1. 17:53
 10/30 anonim ***** válasza:
36%

Nővérem bekerült a kórházba, vakbél gyanú miatt (műteni is kellett azonnal)

5 hónapos babája volt, ott derült ki hogy 7 hetes terhes.

Mégis teherbe lehet esni szoptatás alatt 😅

jan. 1. 18:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!