Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Akik csak egy gyereket szerett...

Akik csak egy gyereket szerettek volna de veletlen teherbe estek es megtartottak, milyen az elet 2 gyerekkel, megbantatok, miert tartottatok meg?

Figyelt kérdés
dec. 22. 05:21
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Köszi az aggódást, de ez a veszély nem fenyeget, ahhoz kb most kéne teherbe esnie a gyereknek, nem fog megtörténni.

Egy tizenévesnél kicsit más kontextus a védekezés, mint pl házasságban, közel 40-hez, ahol gyakorlatilag esély se nagyon volt, mint írtam, részletezni nem szeretném.

(Aktív, egészséges szervezettel nyilván óvatosabb voltam én is, sose volt szükség sos, vagy kellemetlen intézkedésekre.)

De örülök, hogy más megint okosabb, bölcsebb, és jobban tudja 😉

dec. 23. 06:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!