Akik csak egy gyereket szerettek volna de veletlen teherbe estek es megtartottak, milyen az elet 2 gyerekkel, megbantatok, miert tartottatok meg?
Nyilván kisebb arányban, mint ahány terhességnél ezt le akarják tolni az emberek torkán, de az esély mindig megvan, hogy esetleg a védekezés sikertelen volt.
3as, de tényle,g hogy lehet sikertelen a védekezés? Ha a tablettát úgy szedi az amber ahogy le van írva(peteéréskor betegség esetén kiegészítést használva, mindig kb azonos időben bevéve) és az óvszert aktus után ellenőrizve, erre kb 0% az esély.
Ha ezek nem történtek meg az nem véletlen hanem felelőtlenség.
Nekünk nem teljesen ilyen a helyzetünk, de azert leírom.
Ha nem zsigeri iszony tölt el, ha a picire gondolsz, akkor nem lesz semmi gond.
Mi azért tartottuk meg, mert terveztünk gyereket, de nem az építkezés közepén egy rakás hitellel és az instabil munkahelyemmel. A régi tulaj meghalt, az új meg balf*sz volt a cégvezetéshez. Akkor adott fizut, ha tudott és annyit, amennyit tudott. Én éppen fel akartam mondani, mikor + lett a teszt. Nem mondtam fel.
1,4! Akkor kapaszkodj meg! Én 2x is véletlenül estem teherbe. Egyszer lecsúszott az óvszer, majd 3 óran belül bevettem az esemény utánit. Természetesen megtartottuk. Mivel nem lett tejem, a szülés után 10 héttel feltetettem a hormonos spirált. Így lett 2 év korkülönbség a gyerekek közöt...
Életünk legjobb döntése volt, hogy megtartottuk őket!
Kedves #5,
Nagyon szepen köszönöm hogy megosztottad a törtenetedet!
Nálunk nem 1, meg 2 gyerekről van szó, de a “véletlenhez” szólnék hozzá.
21 év aktív nemi élettel a hátam mögött, 3 gyerek után ismertem a testem, pontos volt a cikluson, stb.
Tudom, tudom, a megszakítás nem védekezés, nekem a 21 év alatt sose volt gond (gyerekek nem úgy fogantak, ott nem volt megszakítás nyilván.)
Naptár-módszerrel kombinálva éveken át(!!!) ugyanúgy csináltunk mindent + volt egy halom problémám az évek alatt, meg szedtem olyan gyógyszert (másra), ami csökkenti alapból az esélyeket.
Ciklus szerint kb 1% volt a teherbesésre.
Akkor nem azt mondom, hogy véletlen volt, hanem minimális esély, és nem számítottunk rá.
Be is pánikoltam, mert előtte mondtam fel a munkahelyen, hogy kiderült…
De én is azt mondom, a lehető legjobb döntés volt, hogy ő megszületett, negyedikként ❤️ (10 napja.)
Én most 20 éves vagyok, 18 évesen szültem, megtartottunk mert nem szerettünk volna el vetetni.
Először akartam, de aztán megilyedtem de nem hagyták, hogy olyan döntést hozzak amit később meg bánok.
És most pedig várjuk a másodikat, 3 hónapos terhes vagyok.
(Mindig 2 gyermeket akartunk)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!