Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Milyen vizsgálatokra tudunk...

Milyen vizsgálatokra tudunk elmenni,hogy biztos legyek benne,hogy a baba egészséges?

Figyelt kérdés

Most voltam ultrahangon az orvosomnál,aztmondta minden rendben vele,nyaki redőt mért. Mivel már 14 hetes vagyok,a genetikai uh-ról lekéstem,de ha nem említem meg neki,ő nem is mondta volna,hogy el tudok menni. Lehet,hogy minden oké vele de picit félek.

Szegeden hova tudok menni magánba,ahol ilyen szűréseket végeznek?

dec. 17. 07:21
1 2 3 4
 31/31 anonim ***** válasza:
100%
25# Azért ezzel nagyon nem értek egyet. Igen, sajnos a szülés közben is történhet bármi de azért egy bővebb teszt nagyon sok mindent ki tud szűrni. Sajnos a down-on kívül még rengeteg betegség/fejlődési rendellenesség van. Én nyugodtabb vagyok , hogy ezeket kiszűrtük.
dec. 19. 09:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!