Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Más is érezte terhesség alatt...

Más is érezte terhesség alatt hogy nincs kicsattanó kedve,lelkiállapota?

Figyelt kérdés

15 hetes vagyok. Harmadik babánk lesz, vészes terhességi tünetem nincs, csak folyamatosan egymást váltva mindig van valami. ( hányás, émelygés, kaja undor, fejfájás, álmatlanság, étvágytalanság)

Vannak napok amikor annak ellenére hogy 2.trimeszter borzalmasan kivagyok.

Szó szerint nem bírom magam vonszolni, fáj a derekam, a hasam, minden létező porcikám.

A gyerekek 7 és 4 évesek, javarészt az ő dolgaikat én végzem,tanulunk, játszunk. Viszem őket ide-oda,néha segít be anyukám. Férjem ritkán a munkája miatt.

Lelkileg ez picit megvisel, jobban kimerülök és kellene több pihenés is, csak ezt nagyon nehez megoldanom. Nekem ez az egesz új mert az előző kettőnél azért jobban bírtam és most még mindig egy vacsora elkészítése is nehéz,pedig énegy nagyon energikus pörgős anyuka vagyok.

Dolgozom természetesen és tervezem is amíg bírom.

Nem vagyok túlsúllyal rendelkező sem, mégis mint egy nagy pingvin néha úgy megyek. A hasam talán most a legnagyobb.

Ez mással is így van? Mikor lesz ez jobb?

Szedek terhesvitamint, és a babával is minden rendben.

Köszönöm ha válaszolsz.

dec. 6. 21:19
 1/3 anonim ***** válasza:
Szia. Én 12 hetes leszek lassan és sajnos nekem sincs jó kedvem általában plusz nehezen viselem már az állandó háningert/hányást. Nekem ez az első terhességem,de jelenleg úgy érzem én ezt nem akarnám még egyszer.
dec. 6. 22:12
 2/3 anonim ***** válasza:
31 hetes vagyok, a fiam 16 hónapos és hasonlóan vagyok mint te. Extrém fáradt voltam második trimeszterben is, nem csak az elsőben. Ezenkívül fáj ez meg az, az alvásnál a szeméremcsontom annyira fáj, hogy nem hiszem el. Persze ez mind normális. Amúgy nekem 2. Trimeszteri vérvételen derult ki, hogy vashiányos vérszegény vagyok. Elkezdtem szedni a vasat és jobb lett sokkal. Próbáld meg hátha nálad is beválik. Ezenkívül ajánlom a d vitamint is, elvileg az is kicsit segít éberen tartani.
dec. 6. 22:13
 3/3 anonim ***** válasza:
Igazán akkor lesz jobb ha megszülsz. De akkor meg más miatt leszel fáradt.
dec. 7. 02:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!