Más is érezte terhesség alatt hogy nincs kicsattanó kedve,lelkiállapota?
15 hetes vagyok. Harmadik babánk lesz, vészes terhességi tünetem nincs, csak folyamatosan egymást váltva mindig van valami. ( hányás, émelygés, kaja undor, fejfájás, álmatlanság, étvágytalanság)
Vannak napok amikor annak ellenére hogy 2.trimeszter borzalmasan kivagyok.
Szó szerint nem bírom magam vonszolni, fáj a derekam, a hasam, minden létező porcikám.
A gyerekek 7 és 4 évesek, javarészt az ő dolgaikat én végzem,tanulunk, játszunk. Viszem őket ide-oda,néha segít be anyukám. Férjem ritkán a munkája miatt.
Lelkileg ez picit megvisel, jobban kimerülök és kellene több pihenés is, csak ezt nagyon nehez megoldanom. Nekem ez az egesz új mert az előző kettőnél azért jobban bírtam és most még mindig egy vacsora elkészítése is nehéz,pedig énegy nagyon energikus pörgős anyuka vagyok.
Dolgozom természetesen és tervezem is amíg bírom.
Nem vagyok túlsúllyal rendelkező sem, mégis mint egy nagy pingvin néha úgy megyek. A hasam talán most a legnagyobb.
Ez mással is így van? Mikor lesz ez jobb?
Szedek terhesvitamint, és a babával is minden rendben.
Köszönöm ha válaszolsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!