Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Félelem a terhességtől/szülést...

Félelem a terhességtől/szüléstől Normális ez?

Figyelt kérdés

Miért félek a terhességtől? Ha belegondolok, hogy terhes lennék, elfog egy erős rettegés, hogy attól félnék állandóan, hogy történni fog valami rossz.

Lehet ez azzal függ össze, hogy édesanyámnak rossz szülése volt velem?

dec. 6. 19:35
 1/4 anonim ***** válasza:
90%

Nem tudjuk, hogy miért félsz, nem ismerünk.

Nem, nem függ össze azzal, hogy anyádnak rossz szülése volt veled, ez egy baromság. Max akkor ha egész életedben mondogatta neked, hogy milyen rossz volt a szülése és ezzel egy félelmet ültetett el benned.

dec. 6. 19:56
 2/4 anonim ***** válasza:
16%

Mert új, ijesztő, g..cire fáj, megváltozol, végighányod, stb. stb.

Eszem ágában nincsen teherbe esni - pontosan azért, mert tudom, mi történhet, mennyi egészségi kockázattal jár még egy "egészséges" terhesség is.

Elég hosszú a lista, és ez nem is "káros" vagy veszélyes, csak éppen tönkreveri az egészségedet, és ha szerencséd van CSAK kilenc hónapra. Ha nincs, akkor életed végéig számolnod kell a következményekkel.

dec. 6. 20:16
 3/4 anonim ***** válasza:
85%

Féltem én is nagyon tőle. Gyomorgörcsöm és hányingerem volt, hogy milyen lenne terhesen. Aztán a gyerek gondolata erősebb lett, mint a félelem. Ritka rossz terhességem volt(több biztos hogy nem lesz!) tűrhető szüléssel(végül császároztak).

Megérte a végeredmény, de újabb gyereket nem vállalnék, hogy végig csináljam újra.

dec. 6. 21:52
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Egyszer jön egy érzés hogy annyira akarod a gyereket hogy nem számít semmi.
dec. 7. 02:31

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!