Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhességi cukorbetegségnél...

Terhességi cukorbetegségnél mit ehetek ?

Figyelt kérdés
A feleségem cukorbeteg lett , most van a 34.hétbe és fogyott 5 kg az utóbbi hetekbe . Édesség mániás volt sokat nasizott de ugyebár ez most megszünt 2 hete de már a sírás keringeti mert éhes . oda figyela a szénhidrát ra és a zsiros ételekre de nem tud egy jóizüet enni és állandóan éhesnek érzi magát . Valami ötlet?
tegnap 17:02
 1/7 anonim ***** válasza:
16%
Ez sajnos ilyen. Tűrni kell az éhséget, a sóvárgást. Nincs trükk, nincs kibúvó, ezt most végig kell csinálni.
tegnap 17:17
 2/7 anonim ***** válasza:
89%

A szénhidrátot kell számolni és figyelni, attól még mást ehet...

Mondjuk nagy mennyiségű rost fokozza a telítettségérzést. Ha minden étkezéshez megeszik negyed kiló zöldséget, elhiheted, hogy nem lesz éhes.

tegnap 17:22
 3/7 anonim ***** válasza:
84%

1, dehogy ilyen! Csak akkor ilyen ha nem jól csinálja.

Lépjen be a terhességi cukorbetegség fb csoportba és olvassa el, hogy hogy kell jól csinálni. A diabetológian többnyire semmit nem mondanak el.

tegnap 17:27
 4/7 anonim ***** válasza:
18%

#2 Hát ja, mintha egy alkesznek odaadnál egy pohár vizet a pálinka helyett. A cukorfüggőt nem fogja kielégíteni a zöldség. Sőt, nagy valószínűséggel nem is szereti a zöldségeket, mert keserűnek, vagy íztelennek érzi őket.

Ténylegesen nem lesz éhes a hölgy, de éhesnek fogja magát érezni. Mert az édesség élvezetét nem pótolja a zöldség. Legalábbis nem azonnal. Kell pár hét, amíg lecsengenek az elvonási tünetek.

tegnap 17:30
 5/7 anonim ***** válasza:
49%
Te bármit. A feleségednek meg be kellene tartani az előírt étrendet, mert ez nem jó a magzatnak.
tegnap 17:53
 6/7 anonim ***** válasza:
67%

Te bármit.

A feleségednek meg elmondják a diabetológián

tegnap 18:06
 7/7 anonim ***** válasza:
65%

Hali, rengeteg IR barát (=160g os diéta) recept van fent mondjuk kifőztükön is, édesítőszerek közül megoszlanak a vélemények de a paleo ok 1:4 simán mehet így tudtok neki sütit készíteni, plusz a pöttyös cukor mentes túró rudi is beilleszthető a diétába, legalábbis az én dietetikusom engedi. Persze az nem jó jel ha folyamatosan éhes, akkor még valami nem kerek és utána kell hogy járjon az okoknak, de az egyáltalán nem igaz hogy az ember ezen diéta alatt nem ehetnek egy jót. Nekem pl az ebédem zöldborsós csirkemell leves volt, mellé sült húst ettem és azzal együtt sült krumplit répával hígítva, plusz készítettem hozzá házi forralt bort (nekem bírja a cukrom a krumplit, a bőrt nagyon sokáig főztem hogy kimenjen belőle az alkohol), és mindezek után lement még egy üres koffein mentes kávé. Elhiheted nem maradtam éhes, sőt (nálam így 40g ch volt az ebéd)... A 160g-os diéta nem fogyókúra, nem kell éjeznie csak az ember kicsit kreatívabb vagy konyhatündérebb kell hogy legyen és nagyon sok fincsi dolgot lehet enni.

Amúgy én is 34hetes vagyok, és megértem, terhesen sokkal nehezebb tartani ezt a diétát (nekem előtte is ezt kellett) mert annyi mindent megkíván az ember

ma 04:38

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!