5 hetes vagyok. Ma este kicsit rózsaszín volt a folyásom. Kezdjek aggódni?
nem tudom miért pontozott le mindenki, biztos nem voltam egyértelmű. A baba érdekében jobb ha nem vizsgálnak meg ilyenkor kézzel és nem csinálnak hüvelyi UH-ot. minek bolygatni, ha van egy kis barnázás. Ha csak sárgatest kell, ahhoz minek a méhszájig benyúlni, irja fel, azt kész.
A 2. gyerekemmel alternativ szülészhez jártam és nem vizsgált meg nyakra-főre, csak ha panaszom volt. Ettől függetlenül minden szükséges eredményem megvolt, mindig találkoztunk, de nem matatott ott, ha nem volt muszáj. Igy értettem, kedveskéim
Szia!
Nagyon sajnálom, hogy ez történt, kívánom, hogy mielőbb tudd túltenni magad rajta. Gondolj arra, hogy azért nem tudott most megszületni a baba mert súlyos fejlődési rendellenessége lett volna (valószínűleg).
A gyermeked meg fog születni amikor itt lesz az ideje! Még egy kicsit várnod kell rá!
Szívből sajnálom!!!
Én tavasszal estem át ezen,tudom mit érzel!!!
Sajnálom, én kétszer mentem át ezen, egyik 8 hetes volt, másik 14. Nem könnyű, tudom, de mi mindannyian rád gondolunk és drukkolunk neked. Fel a fejjel, gondolj arra, hogy mindennek van egy miért-je és egy azért-ja. Ez a baba valamiért nem kellett megszülessen, neki így volt a legjobb.
Vigyázz magadra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!