Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 5 hetes vagyok. Ma este...

5 hetes vagyok. Ma este kicsit rózsaszín volt a folyásom. Kezdjek aggódni?

Figyelt kérdés
2010. nov. 5. 21:12
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
70%

nem tudom miért pontozott le mindenki, biztos nem voltam egyértelmű. A baba érdekében jobb ha nem vizsgálnak meg ilyenkor kézzel és nem csinálnak hüvelyi UH-ot. minek bolygatni, ha van egy kis barnázás. Ha csak sárgatest kell, ahhoz minek a méhszájig benyúlni, irja fel, azt kész.

A 2. gyerekemmel alternativ szülészhez jártam és nem vizsgált meg nyakra-főre, csak ha panaszom volt. Ettől függetlenül minden szükséges eredményem megvolt, mindig találkoztunk, de nem matatott ott, ha nem volt muszáj. Igy értettem, kedveskéim

2010. nov. 12. 22:02
 22/33 A kérdező kommentje:
Elmentem a dokihoz. Amikor megvizsgáltak, már semmi nem volt. Azt mondták, ez természetes, ne aggódjak, valószínűleg elég volt a magnézium.
2010. nov. 15. 19:39
 23/33 A kérdező kommentje:
Tegnap este megint az ügyeletre kellett menni. Kaptam Rutascorbint meg Utrogestánt és felvettek táppénzre. kíváncsi vagyok mi lesz...
2010. nov. 17. 21:25
 24/33 anonim ***** válasza:
Na,ugye.Kellett az az Utrogestan.Remélem jól vagytok!Jó egészséget nektek!
2010. nov. 17. 21:41
 25/33 anonim ***** válasza:
Hogy vagy? Van még vérzés? Mikor mész dokihoz?
2010. nov. 19. 19:44
 26/33 A kérdező kommentje:
22-én voltunk orvosnál. Már nem élt a baba. 24-én műtöttek.
2010. nov. 29. 19:25
 27/33 anonim ***** válasza:

Szia!

Nagyon sajnálom, hogy ez történt, kívánom, hogy mielőbb tudd túltenni magad rajta. Gondolj arra, hogy azért nem tudott most megszületni a baba mert súlyos fejlődési rendellenessége lett volna (valószínűleg).

A gyermeked meg fog születni amikor itt lesz az ideje! Még egy kicsit várnod kell rá!

2010. dec. 1. 21:21
 28/33 anonim ***** válasza:

Szívből sajnálom!!!

Én tavasszal estem át ezen,tudom mit érzel!!!

2010. dec. 1. 21:28
 29/33 anonim ***** válasza:
Nagyon sajnálom, de fel a fejjel! Nekem is volt missed.ab-om és rá 2 hóra már terhes lettem és most már 10 hós a kisfiunk. Pihenj sokat, kényeztesd magad testileg és lelkileg is, aztán hajrá.
2010. dec. 1. 21:35
 30/33 anonim ***** válasza:

Sajnálom, én kétszer mentem át ezen, egyik 8 hetes volt, másik 14. Nem könnyű, tudom, de mi mindannyian rád gondolunk és drukkolunk neked. Fel a fejjel, gondolj arra, hogy mindennek van egy miért-je és egy azért-ja. Ez a baba valamiért nem kellett megszülessen, neki így volt a legjobb.

Vigyázz magadra.

2010. dec. 2. 18:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!