5 hetes vagyok. Ma este kicsit rózsaszín volt a folyásom. Kezdjek aggódni?
Figyelt kérdés
2010. nov. 5. 21:12
1/33 anonim válasza:
Talán. Amint tudsz, menj el dokihoz! A rózsaszin, a barnás folyás nem igazán jó jel és a vérzés sem, de nem kizáró ok, hogy rendben legyen a terhességed. Pihenj addig is, szedd a magnéziumot.
2/33 anonim válasza:
Ahogy az első írja. Próbálj most amennyit csak tudsz pihenni és mielőbb doki lásson. Ált. a halvány vérzések nem jelentenek nagyon rosszat, de jobb félni, mint....
3/33 anonim válasza:
nem voltatok együtt a pároddal a rózsaszín folyás előtt?
Én a helyedben mielőbb megkeresnék egy orvost. Drukkolok, hogy minden rendben legyen
4/33 anonim válasza:
szerintem most nem hiányzik hogy egy doki megvizsgáljon kézzel. én várnék, és csak akkor fordulnék orvoshoz ha vérzem. A doki sem tudja visszatartani a babát. De ne feledd, ha egy baba el akar menni annak oka van, nem szabad visszatartani. De nagyon bízom abban, hogy itt nincs ilyenről szó, ezért mondom hogy várj még és pihenj sokat.
5/33 anonim válasza:
Ha normális a doki, akkor nem kézzel fogja megvizsgálni, hanem ultrahanggal. Az is kimutatja, ha baj van!
6/33 anonim válasza:
Kézzel miért vizsgálná már meg? UH-n látja, hogy rendben van-e a petezsák, vagy ha már volt szívműködés, hogy van-e még.
7/33 anonim válasza:
5 hetesen? még csak egy hét múlva kellene mennie először dokihoz...
9/33 A kérdező kommentje:
Szóval vasárnap leszek 6 hetes. Jövő hét csütörtökre van időpontom a dokihoz. Azt mondta, szedjek magnéziumot és pihenjek. De csak nem múlik. El vagyok keseredve...
2010. nov. 11. 18:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!