Ha 5 hetesen van barnás, rózsaszín folyásom, de nem görcsölök, akkor ez nem jelenthet bajt, ugye?
Ne kockáztass! Nem ér annyit!
Nekem is ez volt és estére már nem volt látható semmi az UH-n. Tíz napig tartott, és nem volt erős görcs meg sok vér csak barnázás tíz napig. Szorítok, hogy neked ne így legyen.
Nekem 6 hetesen kezdődött ez.De nagyon csekély mennyiségű rózsaszínes,barnás nyákom volt.Elrohantam dokihoz,akkor látta a petezsákot,de még életjelet nem.Mivel szoptatok,így hormonpótlásról szó sem lehetett.Aztán pár naponta jelentkezett ugyanez a folyás.A 8.heti ultrahangon minden ok volt.És a 10.hetin is.Most voltunk a 13.heti genetikain és szerencsére ott is minden rendben!
De azért menj el dokihoz,vagy ha elmúlik akkor is említsd meg neki!Jó egészséget és boldog karácsonyt!
Én leszek a mumus, ne haragudj. Menj el dokihoz. Nekem a 7. héten volt 3 csepp vérem. Elmentem dokihoz, addigra már nem volt szívhang. Elhalt. Nem fájt semmim, ha nem figyelek észre se vettem volna a papiron azt a 3 csepp vért. Sajnos műtét lett belőle. De azóta már egy év telt el. Kívánom, hogy neked ne így legyen.
28 hetes kismami
Első terhességemnél 5 hetesen volt barnázás, majd vérzés, semmi fájdalom, elvetéltem. A 2. terhességemnél 1 csepp vér volt, ma már 3 hónapos.
Inkább menj feleslegesen dokihoz.
Elmentem az ügyeletre,de feleslegesen... Nem állapítottak meg semmit,nem adtak semmit,csak pihenjek,ha rosszabb lesz(papírra ráírták,hogy méhen kívüli terhesség veszélyeiből kioktatva!!!!!!!!!!) menjek vissza...
Ennyi...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!