Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Lehet méhen kívüli terhesség?

Lehet méhen kívüli terhesség?

Figyelt kérdés
5 hetes 2 napost terhes vagyok, ultrahangon egy hete még nem látott az orvos semmit. A HCG-m 740 mIU/ml volt 16. dpo-n, majd 2 nap múlva 1740 mIU/ml lett. 2 napja elkezdett a jobb oldalamon lent szurkálni, és megijedtem, hogy esetleg a duplázódó HCG ellenére is lehet méhen kívüli. Egy hét múlva van időpontom UH-ra. Több méhen kívüli terhességre utaló tünetem nincs.
nov. 24. 21:28
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Ne képzelődj. Arrafelé most minden átalakul., feszül, szurkapiszkál.

Nyugi!

nov. 24. 21:31
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Korai terhességnél nekem is volt szúró fájdalom az egyik oldalon, minden rendben volt. Lehet a fennmaradó sárgatest okozza, esetleg az alhasi vérbőség, de az esetek nagy részében nem ad okot az aggodalomra amíg nincs más tüneted.
nov. 24. 21:32
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

A szúrkálás teljesen normális, ahogy az is, hogy még nem látott semmit a doki UH-on.

A méhen kívüli szerintem ilyen korán még szerintem nem is szokott fájni, még olyan picike, hogy sajnos ott is elfér, ahol nincs jó helyen...

nov. 24. 21:44
 4/9 anonim válasza:
100%

Méhen kívüli terhesség bárkinél előfordulhat..

Viszont ő még picike és szurkálódás, enyhe görcsölés normális..

Én 9 hetesen mentem először Ultrahangra pont azért hogy jól látható és hallható is legyen...

Mert volt egy vetélésem és neki nem is hallhattam a kis szív hangját sem...

Ha nem lesz más panaszod akkor nyugi, viszont ha igen minél előbb beszélj egy orvossal aki rád néz 😌 kitartást és ha baba van gratulálok 🥰

nov. 24. 21:53
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
A hcg igazolja,hogy nem mehenkivuli. Megnyugodhatsz😊
nov. 24. 22:24
 6/9 anonim válasza:
5+3 hetesen vettek eszre a mehen kivuli terhesseget nalam, a negyedik orvos, aki vizsgalt. A hcg-m mar 4000 koruli erteken volt, tehat a hcg nem igazol semmit. Nekem pecsetelo verzesem volt, ami egyre erosodott, ill a gorcsok is. Ha nincs semmi egyeb bajod, akkor varj turelmesen, kitartast es boldog babavarast! 🙂
nov. 25. 22:49
 7/9 anonim ***** válasza:
Hogyne igazolna,szerinted viccből vetetik és nézik a nődokik? Duplázódik 2naponta ha nem méhen kívül van.
tegnapelőtt 08:38
 8/9 anonim ***** válasza:

7!

Nem feltétlenül a méhen kívüli miatt veszik a vért, kémiai terhesség/missed ab esetén sem duplázódik, és ezek sokkal gyakoribbak...

Az viszont igaz, hogy a hcg-nek a méhen kívüli terhesség felderítésében is jelentős szerepe van, hisz 1500-as hcg érték felett látszania kellene a méhben a petezsáknak, ha nincs, akkor kell keresni méhen kívül.

tegnapelőtt 13:36
 9/9 anonim ***** válasza:
Nem írtam,hogy csak azert veszik le,a hatosra reagaltam,aki azt allitja,a duplazodo hcg nem igazolja a mehen beluli beagyazodast.
tegnapelőtt 13:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!