A terhesség korai szakaszában normális a hát ill. derék fájdalom?
Enyhe görcsök, ma pedig elég erős hát fájdalom jelentkezett. A sok csalódás után már lehet csak be beszélem magamnak, de eléggé megijedtem mert ilyet még nem tapasztaltam. Mindenhol azt írják a méhen kívüli ilyen. Holnap töltöm a 6. hetet. Orvosnál még nem voltam. Volt valakinek hasonló? Egyáltalán éreznék már valamit ha méhen kívüli?
Köszönöm
Nem kell orvoshoz rohangalani a 8.-9. het elott.
Ha mehen kivuli lenne, orditanal a fajdalomtol. A fajdalom pedig teljesen normalis.
Ugyan ezt ugyanezekkel a szavakkal már megkérdeztek pár hónapja.
Legalább fogalmaztad volna át.
Nem is rohanok orvoshoz, pont azt írtam hogy még nem voltam. Annyira mást tapasztalok most mint anno a kislányomnál, hogy már mindentől megijedtek.
A kérdéseket pedig átnéztem mielőtt az enyémet feltettem volna,, nem láttam amiről te beszélsz. Ha most vagyok a 6.-héten gondolod én kérdeztem hónapokkal ezelőtt ? 🤦🏻♀️
Rengeteg ilyen kerdes van amúgy.
Igen, normális. Nekem a 12.het körül múlt el az a mindjárt megjon érzéses görcsölés.
Akinek méhen kívűli van az fetreng a fájdalomtól, és nem bír itt kérdezni mert orvoshoz megy.
Szedsz valami vitamint?
Mert én pont az ilyen görcsökre szedtem a velfemet, pár nap után használ is és ugye terhes vitamin is kellene. Én a femibion 1-t szedtem.
Az első heteimet végig kísérte ez a görcsölgetés, menzesszerű fájdalmak. A velfemet javasolta az orvosom és használt is.
7-8. Héten meg már a gerincem vége fájt. Ami azóta is sokszor visszatér.
Egyébként tényleg olvastam hónapokkal ezelőtt egy szinte ugyanilyen kérdést és annyi idióta van ezen az oldalon hogy felmerült ugyan az írkálja ki.
De az én kérdésem nem a mindjárt megjön érzésre vonatkozott, hanem a hátfájás volt a fő kérdés!!
Azt tudom hogy a méhen kívüli nagyon nagy fájdalmakkal jár bár szerintem nem az ötödik illetve a hatodik héten, hanem hogy hogy kezdődik? Milyen tünetekkel!!
Fimibiont, magnéziumot szedek.
Köszönöm aki érdemben tudott válaszolni!
Nem lehet hogy mástól fáj a hátad?
Epe, hasnyàlmirigy, esetleg izom fájdalom. Ha éjjel megfázik vagy valamikor huzatot kap iszonyúan tud fájni. Szerintem de lehet nincs igazam, a hátfájásnak nincs köze a terhességhez, max később ha már nagy a pocak. Próbáltad bekenni valami izomfájdalomra való krémmel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!