Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szerintetek méhen kívüli...

Szerintetek méhen kívüli terhesség?

Figyelt kérdés
Hétfőn 234,9 volt a hcg szint vérből, szerdán pedig 454,8. Voltam csütörtökön dokinál, aki egyenlőre nem látott terhességet méhen belül, azt mondta, hogy lehet még kicsi és nem látszik, viszont annyit mondott, hogy a bal oldalon lát valami folyadékot és a méhnyálkahártya nincs úgy megvastagodva, 9 napja késik, ovulacio óta érzek ilyen szúró de elviselhető fájdalmat a bal oldalon, mára viszont elmúlt..szerintetek ez most mitől van? Kedden kell vissza menjek újabb UH-ra, de addig kicsit stresszelek, hogy vajon méhen kívüli e vagy sem.

nov. 2. 18:20
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
Miért mentél ennyire korán orvoshoz? 1500-as hcg alatt méhen belül se fog látszani.
nov. 2. 18:46
 2/18 anonim ***** válasza:
60%
Odaig semmi gond, hogy ennyi a hcg-d és az is normális, hogy nem látszik semmi. 1000-1500fölött kell. Az viszont nem jó, ha 9 napja késik és tudod, mikor volt ovud. Ennél akkor már magasabb hcg kéne és látszódna is valami. Legalább petezsák, ha úgy számoljuk, hogy 5+2, bár csütörtökön akkor még csak 5+0🤔. De kedden ki fog derülni. Nem tudod, mennyi volt az a nem vastag nyálkahártya?
nov. 2. 18:50
 3/18 anonim ***** válasza:
100%

Alapvetően szépen duplázódott a hcg, 1000 alatt uh-n nem is látnak semmit. Viszont az ovuhoz képest tényleg alacsonyka a szint.

17.dpo 253

19.dpo 612

Nekem így alakult és ezt is sokan alacsonynak mondták. Neked meg már 9 napja késik.

Az ovudat biztosan tudod? Volt követve? Mikor teszteltél pozit? Lehet nem is késik 9 napja, úgy meg akár jó is lehet.

Drukkolok, de kevés az infó amiből ki lehet indulni.

nov. 2. 19:40
 4/18 anonim ***** válasza:
Mit jelent, hogy nincs úgy megvastagodva? Hány mm-t írtak a papírra?
nov. 2. 21:13
 5/18 A kérdező kommentje:
Pontosan nem mondta a doki, papírt sem kaptam csak egy UH képet. Okt. 11-én volt ovuláció, nézte a doki. Most van égő érzés bal oldalt…pozitívat teszteltem a nemvárt után egy-két nappal. De előtte is volt már halvány pozitív tesztem.
nov. 2. 22:15
 6/18 anonim ***** válasza:
Akkor nézd meg az eeszt-t. Valami nyoma kell, hogy legyen, hogy orvosnál jártál.
nov. 2. 22:22
 7/18 A kérdező kommentje:
Egy ismerős által mentem a dokihoz, időpontom sem volt csak gyorsan csinált egy uh-t és kész, még az adataimat sem kérték el. Az én dokim majd csak kedden tud fogadni, de a szúró fájdalom miatt mentem gyorsan egy dokihoz aki tudott fogadni. Jelentkezhet égő fájdalom méhen kívüli esetén? Kicsit mostmár félek, hogy nehogy nagyobb baj legyen…
nov. 2. 22:36
 8/18 anonim ***** válasza:

A leírtak alapján, valóban alacsony a hcg. De lehet nálad csak így termelődik. Terhesség elején ijesztő fájdalmak vannak. Amíg nem erősebb mint egy jó kis mensigörcs, nincs ok aggódni. Az a baj, hogy még kedden is kétes, hogy fog e látni bármit a dokid. Petezsákot kéne lásson, ha továbbra is szépen nő a hcg.

Én még nem temetném a dolgot, de ha a dokid sem lát majd semmit, nézess újra két hcg-t. Elvileg méhen kívülinél lassan nő és nem találják. Illetve annál már csak akkor jelentkezik nagy fájdalom, mikor már baj van. Ritka, ha hamarabb van valami tünete. Pont az a baj, hogy nincs, csak nem találják és lassan nő a hcgm a tiéd azért duplázódott, reménykedjünk.

Nekem volt hogy nem duplázódott, kb az egyharmadával nőtt csak, nem is látták. Aztán 7 hetesen elvetéltem, akkor láttak csak egy petezsákszerűt ami már össze volt esve. Nekem nagyon ott volt, hogy akár méhen kívül is legyen. De szerencsére nem volt baj.

Kitartás!

nov. 3. 06:42
 9/18 A kérdező kommentje:
Próbálok reménykedni, végülis szerdán voltam 4 hetes 5 napos, és a labor szerinti 4 hetes terhesség értékébe bőven bele estem, de nyilván megtörténhet bármi, nagyon remélem, hogy nem méhen kívüli, már 2 éve próbálkozunk és most jött össze, félünk, hogy valami nincs rendben
nov. 3. 07:37
 10/18 anonim ***** válasza:
100%
17 és 19. dpo-hoz ezek az értékek bőven az átlag alatt vannak, de nem teljesen reménytelen a dolog. Drukkolok.
nov. 3. 08:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!