Szerintetek méhen kívüli terhesség?
Alapvetően szépen duplázódott a hcg, 1000 alatt uh-n nem is látnak semmit. Viszont az ovuhoz képest tényleg alacsonyka a szint.
17.dpo 253
19.dpo 612
Nekem így alakult és ezt is sokan alacsonynak mondták. Neked meg már 9 napja késik.
Az ovudat biztosan tudod? Volt követve? Mikor teszteltél pozit? Lehet nem is késik 9 napja, úgy meg akár jó is lehet.
Drukkolok, de kevés az infó amiből ki lehet indulni.
A leírtak alapján, valóban alacsony a hcg. De lehet nálad csak így termelődik. Terhesség elején ijesztő fájdalmak vannak. Amíg nem erősebb mint egy jó kis mensigörcs, nincs ok aggódni. Az a baj, hogy még kedden is kétes, hogy fog e látni bármit a dokid. Petezsákot kéne lásson, ha továbbra is szépen nő a hcg.
Én még nem temetném a dolgot, de ha a dokid sem lát majd semmit, nézess újra két hcg-t. Elvileg méhen kívülinél lassan nő és nem találják. Illetve annál már csak akkor jelentkezik nagy fájdalom, mikor már baj van. Ritka, ha hamarabb van valami tünete. Pont az a baj, hogy nincs, csak nem találják és lassan nő a hcgm a tiéd azért duplázódott, reménykedjünk.
Nekem volt hogy nem duplázódott, kb az egyharmadával nőtt csak, nem is látták. Aztán 7 hetesen elvetéltem, akkor láttak csak egy petezsákszerűt ami már össze volt esve. Nekem nagyon ott volt, hogy akár méhen kívül is legyen. De szerencsére nem volt baj.
Kitartás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!