Terhes vagyok de egyáltalán nem örülök. Hogyan legyek pozitívabb?
Azért kezelnek gyerekként mert úgy viselkedsz.
Azt se tudod hogy megakarod e tartani, de màr tudja orszàg vilàg.
Egy cár kapcsolatba, 0 tàmogatàssal akarsz úgy gyereket nevelni hogy még Te sem akarod őt!?
Intézd el az abot! Húzz ki külföldre! Felejtsd el az itt történteket, az itteni ismerőseidet!
A gyereknek is ez lesz a legjobb!
Jobb meg se születni, mint úgy felnőni hogy senkinek sem kellesz igazàn
Kérdező!
Még egy boldog házasság sem garancia arra, hogy nem leszel egyedülálló anya.
Neked szerencsére van háttered a párod nélkül is: szüleid, párod szülei, tehát nem kell egyedül szembenézned az anyasággal.
Ha majd meglátod az első ultrahangképet, ha majd megérzed az első mozgásokat, ha majd elkezdesz kötődni a babádhoz, akkor nagyon örülni fogsz annak, hogy nem vetetted el az életét. Ő ugyanis már egy élet.
Az anyaságra pedig sosem fogsz felkészülni igazán és tele van váratlan dolgokkal, amelyeket meg kell majd oldanod.
Most ez a feladatod!
Ráadásul a párod örül, tehát van remény arra, hogy család legyetek.
Ha pedig nem, akkor is ez a gyerek már van.
Ennek így kellett lennie.
Állj bele és vállald a felelősséget!
A gyerek nagy tanítómester..
Ugye tudod, hogy az abortusz gyilkosság?
Ne a gyerekedet büntesd a saját bűneidért!
Vállald a felelősséget!
Hogy mit tégy, azt nem tudom, de én nem tartanám meg a babát. A szüleid nem támogatnak (sokmindenre van szüksége egy várandós anyukának, vagy egy egyedülálló kisgyerekesnek, de erre pont nincs), a pasid egy tróger (bocsi, de az - és ez nem ment meg egy kapcsolatot), a gyerekhez meg _rengeteg_ idő kell, türelem és elszántság + még kétszer annyi pénz. Persze, tudom lehet aldis párizsin is élni, meg cseritiben vásárolni, de sztem ez nem az a sors, amit a gyerekednek meg magadnak szánnál.
Főleg: mert örökké egy lemondásnak élnéd meg, hogy nem éltél, nem utaztál, nem mehettél ahova akarsz. Márpedig gyerek mellett nem lehet még 15+ évig.
Ha és amennyiben úgy érzed, hogy a szüleid ignorálását félre tudod tenni, van egy stabil munkahelyed, egy albiban elvagytok a babával - később a picivel, akkor akár egy vagány anya-fia/lánya páros is lehettek. De erre látom a kevesebb esélyt.
Valszeg azért kaptad ezt a gyereket, hogy megtanítson felnőni.
Úgy lehetsz pozitívabb, ha elfogadod a helyzetet és megváltoztatod a hozzáállásodat, összeszeded magad és főleg: megtanulod őt szeretni.
Felelősséget vállalok a tetteimért,egyedül éltem külföldön 20 éves korom óta,mindent egyedül oldottam meg,soha nem szorultam senki segítségére és helyt álltam az életben minden téren.Szerintem nem én vagyok az egyetlen,aki egyedül érzi magát a világban és döntésképtelen,vagy az egyetlen akivel hasonló dolog történt.
Eddig egyedül éltem de egyes okoknál fogva haza kellett költöznöm 5 év után. Ha maradna a baba a szüleim és nagyszüleim természetesen támogatnának,csak most nem túl elfogadóak,szerintem őket is hirtelen érte a hír.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!