Dehogy dicsekszunk :)
Csak azon gondolkodom h a 18. Dpo n es a majdnem 6 hetes terhesen szinte ugyanolyan erossegu a teszt, azon kezdtem el gondolkodni, h lehet nem is tud az x epil pozitivabb lenni?
Erdekelne ki mikor tesztelt ennel pozitivabbat!?
Ha minden jol megy mire meglesz a baba megromlanak a tesztjeim, inkabb eljatszom oket! :D
Szia!
Igen lehet ennél pozitívabbat :) Nekem sikerült kicsit több mint 1 éve:) Nekem borzasztó erős volt :)
Gratulálok :)
koszonom, neked is gratula a babahoz! :)
Neten talaltam is egyet, ami erosebb, de azt irja, h 7 hetesen tesztelt, te nem emlekszel neked mikor csinaltad?
Lehet pozitívabb is, de ezen már kár agyalnod. A szervezetedben a nap folyamán különböző a hcg mennyisége. Amúgy nem értem, már annyira akartad, hogy el sem mered hinni? Ne a teszt erőssége legyen a mérvadó! Ez biztos baba!
Szóval nyugi és gratula!
Igaz, erre nem is gondoltam, nem is elso pisibol csinaltam egyik tesztet sem...
Hat mi nem terveztuk, inkabb ezert nem akartam elhinni, de most mar nagyon orulunk neki. Bar meg neha mindig olyan nehez elhinni...:)
Tenyleg nincs igy ertelme tesztelgetni...
Átlag 32 napos ciklussal a 35. ciklusnapon teszteltem ennél erősebbet. Ugyanolyan erős volt mindkét csík.
De tényleg ne agyalj ezen, nem számít!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!