120 perces terheléses cukor eredményem 8.7 lett. Ennél már inzulin kell? (folyt. Lent)
Cukorbeteg kismamák (vagy akik azok voltak), segítenétek? 21 hetesen csináltak először terheléses vizsgálatot, az akkori eredményem nem lett rossz, bár nem is túl jó (7.2), ezért a dokim mondta hogy ismételjük meg. Nem küldött dietetikushoz. Jelenleg 28 hetes vagyok, múlt héten született ez az ijesztő eredmény. Mire számítsak? Gondolom diabetológiára kell mennem. Az inzulint még elkerülhetem? Kell vennem cukormérőt, vagy ott fogják ellenőrizni? Milyen időközönként? Nálatok hogy volt?
Holnap megyek a dokimhoz, csak addig is kíváncsi vagyok tapasztalatokra, nagyon be vagyok most parázva. :-(
Köszönöm előre is!
Szia.
Igaz nekem jó eredményem lett, de anyum kolléganőjének 10-es lett a cukra. Nem inzulinozzák, hanem dietetikushoz jár és ch diétát kell folytatnia. Neki megvan, hogy 4 óránként mennyit kell ennie, meg mit ehet.
Ha jól tudom inzulin 12 körül kell asszem.
Bocsi, de csak ennyit tudok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!