Mire számíthatok?
Sziasztok!
A véleményetekre lennék kíváncsi, esetleg ha valaki járt már így, akkor a tapasztalatára.
Első baba lenne, szóval kérlek a zöldfülűségem vegyétek alapul :D 30-32 naposak a ciklusaim, mára várom a nem vártamat.
Pontosan tudom LH teszttel, hogy 8-án volt a peteérésem, ennyire erős csíkocskám még nem is volt (fél éve próbálkozunk). 10 és 11 dpo-n nagyon erős, szinte a "mindjártmegjön" érzésem volt egész nap, de el is múlt időnként. Többször is úgy voltam vele, hogy na akkor most, majd semmi jelét nem láttam. A bal oldalt hol szúrt, hol görcsölt a méhem/petefészkem és olyan volt néha mintha kést forgattak volna bennem. A derekam is fájdogált 1-2x, de nem vészesen. Émelyegtem is, de azt betudom egyenlőre csak a fájdalom miatt. A hideg is rázott vagy nagyon melegem volt. Ma 12 dpo-n még így reggel csak nagyon enyhe, tompa "fájdalmat" érzek, semmi erős, szúró érzést.
Ébredési hőm nem követtem.
Tudom, ezek a menstruáció jelei is lehetnek, de hátha :(
Járt már így valaki? Számíthatok valami jóra?
Előre is köszönöm a válaszaitokat :)
Ebből a jóisten sem fogja megmondani neked.
Mikor próbálkoztunk, én is minden tünetet is beképzeltem, tutira vettem, hogy na ez most az. Aztán sosem.
Majd ha a 32-33. nap körül jársz, tesztelsz aztán kiderül.
Valóban nem lehet tudni. Viszont amit tudni lehet, hogy pozi ovuteszt után fix időre jön a mensi. 3 ciklus alatt kiderül neked mennyi a luteális szakaszod. Tehát, attól mert mindjárt megjön érzésed van napokkal hamarabb az nem jelenti azthogy huh hamarabb jön meg. Nem. Ovu után fix napra érkezik a mensi. Ezzel 1 nap eltéréssel mindig tudhatod a napját. A megjön érzés meg pl alap mensi előjel, de terhesen is kitart akár 10-15.hétig. így ezt is lehúzhatod a listáról.
Sajnos tünetekből nem lehet tudni, ezért vannak a tesztek. Akkor lehet gyanús, ha olyan tüneted lesz ami még soha nem volt. Pl erős szédülés, émelygés. Ezek lehetnek gyanúsak, nálam pl émelygés mensi előtt is van, de ritkán. A megszédülés az meg csak terhesen volt jelen, minden terhességnél, akkor is, ha vetélés lett.
Szóval ne keresd a tüneteket, ha lesz amit terhesség okoz, az feltűnő lesz, illetve sokaknak tényleg csak a mensi elmaradás után lesznek tünetei.
Sok sikert :)
Ilyen tünetekből nagyon nehéz következtetni, de mivel a 12. napnál jársz, holnap nyugodtan lőhetsz egy tesztet.
Ha valóban 8-án volt a peteérésed (és sikerült is megrepedni a tüszőnek), akkor már 99%, hogy mutatja, ha terhes vagy :)
Köszönöm szépen mindenkinek!:)
Sok negatív teszt miatt, kivárom a pénteket, addig nem merek.:( Az elméletileg a 14 dpo lesz, biztosnak kell lennie az eredménynek. Viszont lehetséges hogy addigra meg is jön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!