Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ez most milyen fejfájás lehet?

Ez most milyen fejfájás lehet?

Figyelt kérdés

Lassan 2 hete fáj a fejem,már nem is számolom. 14 hetes vagyok.

Az elején a homlokom és fejtetőn fájt, most váltott és a tarkó környékén fáj.

Az az érdekes benne,hogy reggel így kelek,aztán kicsit enyhül a kávé,eves hatására, majd visszajön amikor hajolok vagy hirtelen felkelek. A nap folyamán van,hogy elmúlik majd egy idő után újra fáj...teljesen összevissza az egész és nagyon hullámzó.

Először a vérnyomásomra gondoltam,de akárhányszor mérem mindíg tökéletes.

Mi a fenétől lehet ez?

Migrén lehet ilyen hullámzó a nap folyamán?

Vagy a hormonok játszanak az idegeimmel?

Keddre van időpontom a dokihoz,gondoltam addig csak túlélem valahogy,de nem gondolom,hogy bármi javaslata lesz erre...gyógyszert maximum heti 1 alkalommal veszek ha ha már elviselhetetlen,előfordul olyan is.

ma 09:33
 1/8 anonim ***** válasza:
Hormonok plusz migrén.
ma 09:40
 2/8 A kérdező kommentje:

Vérvételem egyébként 2 hete volt,pár napra rá kezdődött a fejfájás.

Most néztem az eredményeket és az tökéletes volt.

A cukrom volt kicsit alacsonyabb meg még egy két dolog,de minden határközeli.

ma 09:41
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Talán ez tenziós fejfájás lehet, de csak tipp. Én migrénes vagyok az másmilyen azt kizárnám.
ma 09:45
 4/8 anonim ***** válasza:
Attól, hogy fáj a fejed, lehetnek jók az eredményeid. Mint ahogy két terhes nő közül az egyik non stop hány a másik meg vígan elvan csak émelygéssel. Neked a fejfájás jutott. Ne keresd a problémát, csupán terhes vagy. Sajnos mindig van valami ami kellemetlen terhesség alatt. Pihenj sokat, igyál sokat, és tarts ki.
ma 09:46
 5/8 A kérdező kommentje:

Hát csak kerestem a probléma forrását,reménykedtem,hogy nem lesz agyvérzésem vagy valami..🤣 (nyilván vicc,csak már az agyamra megy ez az egész.)

Teljesen kikészít,igyekeztem megoldást találni,de úgy tűnik, hogy csak a türelem és a pihenés fog segíteni.

Esetleg akinek volt ilyen leírhatná nekem,hogy mennyi ideig szenvedett ezzel. Remélem,hogy nem a végéig fog tartani,mert kimozdulni is nehéz így.

ma 09:49
 6/8 anonim ***** válasza:
Nem vagyok terhes, mégis szinte minden nap fáj a fejem, mióta így lehűlt az idő.
ma 09:52
 7/8 anonim ***** válasza:
3-as vagyok. Én migrénes vagyok a terhesség alatt migrénem egy sem volt csodálatos volt. Kis fejfájás kb 3 hétig volt az első trimeszterben, de ugye én migrénhez vagyok szokva, így azért nekem az csak kis fejfájás volt érzésre. Pihenj igyál elég folyadékot!
ma 10:01
 8/8 anonim ***** válasza:

Szerintem terheses🤣

Nekem terhesség nélkül néha hidegfronttól szokott, meg az egyik fogamtól, illetve fáradtságtól. Ezek különbözőek, de terhesen kicsit máshogy fájt, pont így 14.hét körül. Nem emlékszem pontosan, de azt tudom, hogy egy időben elég gyakran fájt pár hétig. Az biztos, hogy 20.hét előtt még. Szóval ilyen 10.-20hét között valamennyit, de nem tudom már, hány hétig.

ma 10:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!