Ez most milyen fejfájás lehet?
Lassan 2 hete fáj a fejem,már nem is számolom. 14 hetes vagyok.
Az elején a homlokom és fejtetőn fájt, most váltott és a tarkó környékén fáj.
Az az érdekes benne,hogy reggel így kelek,aztán kicsit enyhül a kávé,eves hatására, majd visszajön amikor hajolok vagy hirtelen felkelek. A nap folyamán van,hogy elmúlik majd egy idő után újra fáj...teljesen összevissza az egész és nagyon hullámzó.
Először a vérnyomásomra gondoltam,de akárhányszor mérem mindíg tökéletes.
Mi a fenétől lehet ez?
Migrén lehet ilyen hullámzó a nap folyamán?
Vagy a hormonok játszanak az idegeimmel?
Keddre van időpontom a dokihoz,gondoltam addig csak túlélem valahogy,de nem gondolom,hogy bármi javaslata lesz erre...gyógyszert maximum heti 1 alkalommal veszek ha ha már elviselhetetlen,előfordul olyan is.
Vérvételem egyébként 2 hete volt,pár napra rá kezdődött a fejfájás.
Most néztem az eredményeket és az tökéletes volt.
A cukrom volt kicsit alacsonyabb meg még egy két dolog,de minden határközeli.
Hát csak kerestem a probléma forrását,reménykedtem,hogy nem lesz agyvérzésem vagy valami..🤣 (nyilván vicc,csak már az agyamra megy ez az egész.)
Teljesen kikészít,igyekeztem megoldást találni,de úgy tűnik, hogy csak a türelem és a pihenés fog segíteni.
Esetleg akinek volt ilyen leírhatná nekem,hogy mennyi ideig szenvedett ezzel. Remélem,hogy nem a végéig fog tartani,mert kimozdulni is nehéz így.
Szerintem terheses🤣
Nekem terhesség nélkül néha hidegfronttól szokott, meg az egyik fogamtól, illetve fáradtságtól. Ezek különbözőek, de terhesen kicsit máshogy fájt, pont így 14.hét körül. Nem emlékszem pontosan, de azt tudom, hogy egy időben elég gyakran fájt pár hétig. Az biztos, hogy 20.hét előtt még. Szóval ilyen 10.-20hét között valamennyit, de nem tudom már, hány hétig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!