Lehet terhessegi tunet a fejfajas?
25-en kene megjonnie, de mivel 26-28 naposak a ciklusaim, megjohet holnap is, illetve 26-an is. Abszolut nem vagyok fejfajos tipus, de mar kb. 3 oraja nagyon faj a fejem. Egy masik furcsasag, amit eszleltem, hogy reggel ugy ereztem, hogy be van dugulva az orrom, amikor meg kifujtam, a zsepi eleg veres lett.
Kb. a beagyazodas ideje alatt szeretkeztunk a ferjemmel, es aktus utan volt egy pici barnas/ enyhen veres nyakos folyasom. Nem szokott ilyen elofordulni, vajon mitol lehetett?
A mentstruacio elotti tuneteim sokkal enyhebbek, mint amilyenek szoktak lenni, enyhe alhasi fajdalom/ szurkalas, abszolut nem faj a mellem. Ha nem tudnam, hogy a napokban kellene megjonnie, fel sem tunnenek a tunetek.
Volt mar koztetek olyan, akinek fejfajas hivta fel a figyelmet a terhessegre?
Könnyen megeshet, és ezek alapján az orrnyálkahártyádba ágyazódott be.
Anyám...
#1 Wao-wao, micsoda szellemesseg es kreativ gondolkodasmod tanui lehetunk! Remelem veled igy tortent, es vagy nem szaporodsz tovabb vagy pedig kicsi taknyaid vannak!
Mindenestre gratulalok a humorodhoz, Apám!
Hetek óta fáj e fejem de nem vagyok terhes .
Nem tünet a fejfájás.
Inkább migrén, front akármi
Vagy szerinted az agyadban fejlődik a gyerek?
Itt a gyakorin ha nem bír szarni az ember már azt is terhes tünetnek veszik...
Mit egy fejfájás.
Ikrek lesznek...
Istenem 😂
Hiába szólod le az egyes választ, amilyen a kérdés, olyan a válasz
..
Fejfájás meg orrfolyás mint terhes tünet?! Istenem.
Aláirom, hogy az ember szeretne gyereket. De egy hirtelen jött fingást ne vegyünk már beágyazódásnak kb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!