Az normàlis hogy nemhogy erősödnének, hanem enyhülnek a tüneteim?
A tünetek azért nem folyamatosan vannak jelen,mert a hormonszinted ingadozik ilyenkor.
Én rájöttem az első és most a második terhességemnél is,hogy felesleges ezt figyelni,hogy mikor milyen tünet van,örülj, hogy jobban vagy. Leszel majd rosszabbul is ... 🤣
Nem attól függ, hogy jól van -e a baba, hogy mit érzel. Baj bármikor történhet, de nem kell mindíg erre gondolni csak elfogadni,hogy ha minden rendben van akkor maradni fog az a gyerek, akkor is ha a fejed tetejére állsz.
Ne aggódj,ne figyeld magad ennyire. Valószínűleg nagyon jól érzi magát az a baba ,köszöni szépen. 😃
Foglald el magad,olvass,sétálj, készülj az ünnepekre ha szereted. Csak ne agyalj.
További kellemes babavárást és jó egészséget kívánok nektek! :)
14 hkm
Nyilván te is nagyon jól tudod, hogy akár bajt is jelezhet. De nem szabad negatívnak lenni. A dokim pl annyit mondott, az lehet gyanús, ha szó szerint minden tünet egyszerre megszűnik, de még ez sem jelent biztos bajt, csak ott már nagyobb az esély, de ez is csak kb 10.hétig. Amíg van egy tüneted is, alvászavar, émelygés, pisilési inger, ételhez való fura hozzállás, bármi, addig meg pláne felesleges aggódni.
Bízz a piciben, sajnos tenni semmit nem tudsz, akár jól alakul akár rosszul.
A legjobbakat kívánom, legyél kicsit pozitívabb, bár nagyon jól tudom, hogy kb az első 12 hétben folyton aggódik az ember. Ez természetes.
Jó egészséget :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!