A 2.trimeszteri genetikai ultrahang állami támogatásos?
A 2. Babámat várom, az első kislányommal több,mint 6 éve voltam terhes.
Ma visszanéztem az akkori vizsgálataimat és láttam,hogy a 2. és 3. Genetikai vizsgálatom a kórházban volt és azt tudom,hogy nem volt fizetős akkor. Az első fizetős volt ,a többi nem.
Ez most is így van?
Ott már nincs vérvétel sem ha jól emlékszem.
"Valószínűleg te értetted félre, vagy nem fogalmaztam érthetően.
Az első genetikai ultrahang érdekel."
Nem fogalmaztál érthetően. Ugyanis ez a kérdésed: "A 2.trimeszteri genetikai ultrahang állami támogatásos?"
Ebből kellett volna megállapítanunk, hogy téged az 1. érdekel, amikor a kérdésben másodikat írsz?
Valószínűleg a telefonban is ezért nem értettek, mert nem fogalmazol érthetően. Ha 1.uh.-t+ vérvételt kérsz, az a kombinált teszt. MINDENHOL fizetős. Nem értem ingyen mit akarsz. Még azt tudom elképzelni, hogy nem csináltattál még 1.trimeszteri vérvételt és csak azt szeretnéd, meg az ultrahangot. Az valóban ingyenes, de abban nem nézik azokat az értékeket, ami a kombinálthoz kell, független az ultrahangtól. De azt akkor külön mondani kell, mert az 1.trimeszteri uh.+vérvételt mindenki kombináltnak érti.
A fő kérdés részt elírtam,azért elnézést kérek.
De az kicsit sok,hogy azt hiszed gyakorlatilag fogyatékos vagyok és egy telefont nem tudok elintézni azért,mert itt egyetlen dolgot elírtam.
Értették,hogy mit akartam,semmi problémájuk nem volt a megfogalmazásommal.
Örülök,hogy te robot vagy és nem írtál el soha semmit abból adódóan,hogy nem tudtál maximálisan odafigyelni.
Nálunk az Uzsoki kórhában 17000 forint a kombinált teszt :O
Idén csináltattam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!