Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A 2.trimeszteri genetikai...

A 2.trimeszteri genetikai ultrahang állami támogatásos?

Figyelt kérdés

A 2. Babámat várom, az első kislányommal több,mint 6 éve voltam terhes.

Ma visszanéztem az akkori vizsgálataimat és láttam,hogy a 2. és 3. Genetikai vizsgálatom a kórházban volt és azt tudom,hogy nem volt fizetős akkor. Az első fizetős volt ,a többi nem.

Ez most is így van?

Ott már nincs vérvétel sem ha jól emlékszem.

nov. 5. 08:17
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
100%
Az uh ingyenes a vérvétel ami miatt kombinált az meg bizony ennyibe kerül mindenhol.
nov. 5. 11:11
 22/27 A kérdező kommentje:
Mindegy,akkor nem vergődök,most ez így lesz megcsináltatva.
nov. 5. 11:13
 23/27 anonim ***** válasza:
64%

"Valószínűleg te értetted félre, vagy nem fogalmaztam érthetően.

Az első genetikai ultrahang érdekel."

Nem fogalmaztál érthetően. Ugyanis ez a kérdésed: "A 2.trimeszteri genetikai ultrahang állami támogatásos?"

Ebből kellett volna megállapítanunk, hogy téged az 1. érdekel, amikor a kérdésben másodikat írsz?

Valószínűleg a telefonban is ezért nem értettek, mert nem fogalmazol érthetően. Ha 1.uh.-t+ vérvételt kérsz, az a kombinált teszt. MINDENHOL fizetős. Nem értem ingyen mit akarsz. Még azt tudom elképzelni, hogy nem csináltattál még 1.trimeszteri vérvételt és csak azt szeretnéd, meg az ultrahangot. Az valóban ingyenes, de abban nem nézik azokat az értékeket, ami a kombinálthoz kell, független az ultrahangtól. De azt akkor külön mondani kell, mert az 1.trimeszteri uh.+vérvételt mindenki kombináltnak érti.

nov. 5. 11:59
 24/27 A kérdező kommentje:

A fő kérdés részt elírtam,azért elnézést kérek.

De az kicsit sok,hogy azt hiszed gyakorlatilag fogyatékos vagyok és egy telefont nem tudok elintézni azért,mert itt egyetlen dolgot elírtam.

Értették,hogy mit akartam,semmi problémájuk nem volt a megfogalmazásommal.

Örülök,hogy te robot vagy és nem írtál el soha semmit abból adódóan,hogy nem tudtál maximálisan odafigyelni.

nov. 5. 12:24
 25/27 anonim ***** válasza:
100%
A kombinált kerül pénzbe. A vérvételnél nem azt fizeted ki, hogy megszurjak a karod, hanem azt, hogy kielemzik. Ami ingyen van az az uh a speciális vérvétel nélkül, azt megcsinálják és abból is sokmindent látnak, de akkor ne kombinaltat kérdezz hanem első trimeszteri uh-t.
nov. 5. 12:49
 26/27 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk az Uzsoki kórhában 17000 forint a kombinált teszt :O

Idén csináltattam.

nov. 5. 12:57
 27/27 anonim ***** válasza:
100%
A Honvédban 18000, úgyhogy nem is értem mi kerül ott ennyibe. 🤷🏻‍♀️
nov. 5. 13:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!