A 2.trimeszteri genetikai ultrahang állami támogatásos?
A 2. Babámat várom, az első kislányommal több,mint 6 éve voltam terhes.
Ma visszanéztem az akkori vizsgálataimat és láttam,hogy a 2. és 3. Genetikai vizsgálatom a kórházban volt és azt tudom,hogy nem volt fizetős akkor. Az első fizetős volt ,a többi nem.
Ez most is így van?
Ott már nincs vérvétel sem ha jól emlékszem.
Margit korhaz
Mondtam,hogy első trimeszteri kombinált genetikai ultrahangra szeretnék menni ,vérvétellel együtt
A végén mondták,mikor kérdeztem hogy ez nem ingyenes hanem 42.900ft.
Nem értettem én sem
De ott csak a vérvétel ami miatt kombinált nem?
Amiatt nem lehet 40ezer egy vizsgálat elvileg.
Szerintem ez a fizetős szolgáltatások honlapja és telefonszáma, a rendelőben kell megkérdezni:
,,Felhívjuk a figyelmüket továbbá, hogy a genetikai ultrahang vizsgálatot továbbra is a Szent Margit Kórház végzi hétköznap 8:00 – 10:00 óra között, előjegyzést a 06 1 430 4800/1330-as melléken kérhetnek.
Együttműködésüket köszönjük"
Weboldal alja sötétzölddel írva:
#12! Dehát eddig is ezt írtuk, hogy a kombinált mindenhol fizetős. Igen, lehet ennyi. De nem is ezt kérdezted, hanem 2.trimeszterit. Most akkor mi van? Tudod egyáltalán, hányadik hónapban vagy?
#6,8
Valószínűleg te értetted félre, vagy nem fogalmaztam érthetően.
Az első genetikai ultrahang érdekel,azt tudom,hogy a másik kettő nem volt fizetős. Ennyi a lényeg.
#16 felhívtam a rendelő számát amit leirtal ,ott is ezt mondták,hogy 42.900 Ft ,fizetős..
Pedig direkt mondtam,hogy a genetikai érdekel, ahol az ultrahang ingyenes és a vérvétel fizetős.
Azt mondta, hogy nincs ilyen ,csak a fizetős van...
Ezt csak abban a kórházban lehet megcsináltatni ahova tartozom ? Mert lehet,hogy csak a Margitban fizetős...
Nem is értem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!