Első genetikai ultrahangon meg tudták mondani a babád nemèt?
Figyelt kérdés
Kisfiú vagy kislány volt?okt. 28. 12:00
2/13 anonim válasza:
Most a negyediknél igen.
Fiú lesz (34 hetes vagyok.)
A lányoknál egyiknél sem, de én úgy tudom, ha nem biztosak abban, hogy fiú, nem is mondjàk, mert nem egyértelmű.
3/13 anonim válasza:
Nekem mindkétszer meg tudták mondani (bár nagyon hangsúlyozták, hogy ez csak tipp, és ne kezdjem még színre festeni a gyerekszobát ez alapján, de attól még igazuk lett). Lányok voltak.
4/13 anonim válasza:
Meg mindkettőnél. Első lány, második fiú volt.
6/13 anonim válasza:
Nem is kérdeztem, mert ez ilyenkor még csak találgatás. A 2esre racafolnek, egyik ismerősömnek fiút mondtak a 12. Hetin, lány lett 😅
7/13 anonim válasza:
Az elsővel 12+0volt fiút tippeltek, de csak a következő genetikain lett biutos, addig minden héten másnak látszott.
A másodiknál nem tudtak tippelni 13+0
Trisomy tesztünk volt így tudjuk kislány.
A fiúkat könnyebb amúgy megtippelni.
8/13 anonim válasza:
Széttette a lábait, így biztosra mondták, hogy fiú és az is lett.
9/13 anonim válasza:
Mindkettőjüknél megmondták és el is találták - vegyes páros.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!