A 2.trimeszteri genetikai ultrahang állami támogatásos?
Figyelt kérdés
A 2. Babámat várom, az első kislányommal több,mint 6 éve voltam terhes.
Ma visszanéztem az akkori vizsgálataimat és láttam,hogy a 2. és 3. Genetikai vizsgálatom a kórházban volt és azt tudom,hogy nem volt fizetős akkor. Az első fizetős volt ,a többi nem.
Ez most is így van?
Ott már nincs vérvétel sem ha jól emlékszem.
nov. 5. 08:17
1/27 anonim válasza:
Ezek alapvizsgálatok, a kórházban egyik sem fizetős.
2/27 anonim válasza:
Az osszes uh tamogatott, az elsonel is csak a vervetelt kell fizetni, ha kerted.
3/27 A kérdező kommentje:
A Margit korhaz oldalán nézem,hogy ultrahang+vérvétel 42.000 forint környékén van. Ez akkor a nem támogatásos ár?
nov. 5. 08:29
4/27 anonim válasza:
Gondolom annak annyi, akinek nincs tbje
5/27 anonim válasza:
Aki magánba megy annak fizetős. Az állami ingyenes. Én 7 éve szűltem, akkor az első genetikait magánba fizettük, mert biztosra akartunk menni. A többivel meg csak besétáltam a kórházba.
6/27 anonim válasza:
Ingyenes, a kombinált viszont fizetős, kórházban is. Minden kórházban van árlista, nem csak a terhességi vizsgálatokról, hanem mindenről. Gondolom, az a TB nélküli ár, amit kiszámláznak, ha nincs TB-d.
7/27 A kérdező kommentje:
Felhívtam őket, fizetős mindenhogy.
nov. 5. 09:19
8/27 anonim válasza:
Mivel indokolták? Mert ilyen nincs! Olyan van, hogy magán is csinál ott, más időpontban, mint az állami, de ha oda tartozol, államira hívnak, ami ingyenes. Nálunk is így van a kórházban. Én csak a 3.trimeszterin voltam ott, meg az utolsón, de mindkétszer így volt. Ahol babamozin voltam, az meg szintén másoknak az állami szakrendelése alapból.
10/27 anonim válasza:
A kórházi nem lehet fizetős sehogyan sem, mert az TB-s. Melyik kórház ez?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!