Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 17 hetes kismama vagyok. 6...

17 hetes kismama vagyok. 6 hetesen korhazba kerültem verzessel. Hematoma. Állandó alhasi fájdalommal ami 12 hetes kor után jobb lett abba maradt most újra kezdte tegnap dmutan. Baj lehet?

Figyelt kérdés
A baba mozgását még nem erzem .pedig masodik baba. Múlt héten voltam nőgyógyásznál. Nem vizsgált meg . 3x2 magnéziumot szedek. Normális ez a menses görcshöz hasonló akármi..? Pánik beteg vagyok es eléggé ra stresszelek.
nov. 4. 08:31
 1/3 anonim ***** válasza:
Hogy érted, hogy nem vizsgált meg? A magzatot sem? Keress akkor másik dokit, nézzen meg, mi nem tudunk okosat mondani.
nov. 4. 09:33
 2/3 A kérdező kommentje:
Kérdező vagyok. Magzatot se. A védő nő azt mondta menni kell .. az orvos szerint feleslegesen mentem mert 16 hetesen nem vizsgal. Uht se néz.. nem is ertette minek mentem.. mostmar én se értem minek küldött a védő nő 😒 .. majd november 20an megyek legközelebb uhra.
nov. 4. 13:07
 3/3 anonim ***** válasza:
50%
A helyedben elmennék addig máshoz. Ez igen gáz hozzáállás egy orvostól.
nov. 4. 13:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!