10 hetes vagyok, találtam még itthon egy tesztet, és megcsináltam, viszont nem lett erős a második csík. Ez rosszat jelent? Ezzel menjek ügyeletre? Hétfőn megyek az orvosomhoz. Képet linkelek.
ma 07:10
21/23 anonim válasza:
Hiába mondjuk neki....nem akarja elhinni.
Kérdező, ha azt mondjuk elvesztetted a babát az jobb? Vagy még is milyen választ vársz? Komolyan nem értelek.
22/23 A kérdező kommentje:
Nem, én nagyon örülök ezeknek a válaszoknak. :) Csak azért pontosítok, hogy minden körülményt ismerjetek. :D Persze teljesen megnyugodni az orvosi vizsgálaton fogok, de köszönöm, hogy elhessegetitek a gondolatot.
ma 11:42
23/23 anonim válasza:
Én csinálnék még egybugyan ilyen tesztet.ha szintén halványabb már nem reménykednek
Max boldogság ha mégis minden ok bent
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!