Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 10 hetes vagyok, találtam még...

10 hetes vagyok, találtam még itthon egy tesztet, és megcsináltam, viszont nem lett erős a második csík. Ez rosszat jelent? Ezzel menjek ügyeletre? Hétfőn megyek az orvosomhoz. Képet linkelek.

Figyelt kérdés
[link]

ma 07:10
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%

Inkább hutsd le magad, ez a teszt pozitív.

És mégis mivel mennél az ügyeletre?

Hahó, nem túl erős a teszten, baj van?

Biztos örülnének neked.

ma 07:14
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Ezen ne aggódj! Nem kell, hogy olyan erős legyen, mint a kontrollcsík. Enyém sem volt sosem egyforma erős. 13 hónapos múlt a kisfiam.
ma 07:15
 3/15 A kérdező kommentje:
Azért aggódom, mert pár napja csináltam meg a párját, hogy legyen emlékben egy ilyen kazettás, mert lombikos baba, vérvételből ellenőrizték az elején a hcg szintet, nem csináltam akkor tesztet, mert nem volt értelme. Tudom, hogy most sem kellett volna… De elvileg pont most kellene a legmagasabbnak lennie a hcg szintnek, mégis halvány.
ma 07:18
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem se aggódj ezen, nekem volt olyan teszt amin sose lett erős a 2. Csík.. azóta nem tesztelek, UH-kon minden oké volt, most 18 hetes vagyok.
ma 07:22
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
Ezzel bemennél az ügyeletre, ki is röhögnének
ma 07:22
 6/15 anonim ***** válasza:
93%

10 hetesen már nem csinálunk tesztet. Az már a vicc kategória.

Hétfőn elmész a dokidhoz, ott nem égeted le magad a teszttel és minden rendben lesz.

ma 07:36
 7/15 anonim ***** válasza:
0%
Én se len̈ék yugodt ezzel a tesztel ,déli. El hétfő mész így én nem mennek. Ha elhalt akkor. Se tudnak mit csinálni ha még él akkor is élni fog. VOltál már terhesség megállapításon ott minden rendben volt?
ma 07:37
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
A hcg testt nem alkalmas hcg szint mérésre. Nem tudhatod, hogy neked a 10ezres szint mellett mennyi jut a vizeletedbe. Butaság ezen rágódni... nekem sem volt soha egyforma erős egy teszt sem. Hcg-t se néznek már szívhangtól a dokik. Szóval a jcg-nek itt már semmi jelentősége. Sőt elvileg a terhesség előrehaladtával lehet negatív teszt is. Nem kell ezen pánikolni. Ez a teszt szép kétcsíkos, mehet emlékbe. A negatív gondolataidat meg tedd a szemetesbe.
ma 07:37
 9/15 A kérdező kommentje:
Múlt heten csütörtökön voltam utoljára, ott rendben volt minden, a szívhang is, a méret is. Próbálom megfogadni, amit írtok, és megnyugodni. Köszönöm.
ma 07:43
 10/15 anonim ***** válasza:
100%
A HCG szint a 8-11. hét között éri el a csúcspontot, onnantól csökken egy szintig.
ma 07:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!