10 hetes vagyok, találtam még itthon egy tesztet, és megcsináltam, viszont nem lett erős a második csík. Ez rosszat jelent? Ezzel menjek ügyeletre? Hétfőn megyek az orvosomhoz. Képet linkelek.
Egy idő után elvileg olyan magas lesz a koncentráció, hogy a teszt már nem tudja kezelni, valahol olvastam, hogy ilyenkor ha higítja az ember a vizeletet akkor lesz erősebb a teszt.
De most neki ne állj pisit hígítva tesztelni :D Nyugi, itt már nincs jelentősége annak mennyire erős a teszt.
Még ilyenkor amikor beparázik az ember érdemes végiggondolni, hogy amúgy milyen lehetőségek vannak. Ha tényleg elhalt és csökken a hcg és rohansz az ügyeletre mit tudnak csinálni? 2 nappal előbb kiírni missed ab-re? Neked az jó lesz? Nem lenen jobb még pár napig boldog kismamának lenni?
Ha meg minden rendben akkor meddig nyugodsz meg? 1 órával a vizsgálat után is megállhat a fejlődésben és az égvilágon semmit se tudnak vele csinálni.
Szóval nyugi, csak simán bízz benne, hogy minden rendben, mást úgyse tudsz csinálni.
#9! Ha csütörtökön voltál utoljára, akkor kb.1 napja halhatott volna el. Szerinted abban az esetben mennyit csökken a hcg 1 nap alatt? Mondjuk 500ezerről 300ezerre? Szerinted az a teszt, ami 25-től vagy 10-től kimutatja, látványosan tudna halványodni ilyen számoknál?😂 Valószínűleg ennek a tesztnek ez a maximuma, ugyanilyen erős 100-nál is, meg százezernél is.
Én amúgy kb.40ezres vérbeli hcg-nél csináltam utoljára, hogy legyen egy mások számára is látható + emlékbe. Az kb.ilyen volt, mint a tied, nem volt egyforma a 2 csík. A delikvens épp alszik, 2 hónapos.😁
Előtte sajnos, volt egy vetélésem, akkor a vetélés napján volt a legerősebb, az is kb.ilyen. Egyszerűen bizonyos hcg fölött nem erősödik tovább és amíg nem lesz minimális, nem is halványodik.
#13! Na, ahelyett, hogy végig olvastam volna a válaszokat és nem fárasztom magam 😂 Tök jól leírtad, én is így értettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!