Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 10 hetes terhes vagyok. Miért...

10 hetes terhes vagyok. Miért nem múlik el a hasfajas?

Figyelt kérdés
Vannak jó és rosszabb napok. Menstruációs hasfajashoz hasonló panaszok. Van hogy tok jól vagyok. Aztán másik nap hasfajas. Néha derék fajdalom is. Normlais ez??.
szept. 22. 19:29
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Normális, nő a méhed, nyúlnak az azt tartó szalagok. :)
szept. 22. 19:31
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
12 hetes vagyok..még mindig vannak ilyen jellegű fájdalmak. 1-2nap szinte semmi, aztán feszül az egész méhem 2 napig. Első terhességnél úgy rémlik kb 16.hétre múlt el teljesen....mikor már kiemelkedik a méh akkor javul a helyzet.
szept. 22. 20:45
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Nekem vègig fàjt!Borzalmas volt . :((((
szept. 22. 21:50
 4/8 A kérdező kommentje:
Akkor nem aggódom túl. Attól félek sokszor hogy el vetelek azért faj...mert feküdtem bent vele a kórházban mikor ki derült hogy terhes vagyok . Be vereztem. Hematomam volt. Plusz szabalytalan petezsak is. Nagyon régóta vártam már ezt a babát lehet ezért is aggódom ennyire túl. Elsőnél 11 évvel ezelőtt nem viseltem ennyire rosszul.
szept. 23. 05:56
 5/8 anonim ***** válasza:

Nalam is ez volt. Munkahelyen tok kellemetlenul ereztem magam, mert minden ilyen gorcsnel rohantam a mozsdoba, mert megijedtem, hogy ez a veteles jele. Volt, hogy ugy elkapott, hogy egy percre lefagytam, mert minden tovabbi mozdulatra meg jobban gorcsolt.

Ez ment a hatodik hetig. Akkor mentem nogyogyaszhoz, hogy megerositse a terhesseget.

Ott mondta, hogy ezek a gorcsok teljesen normalisak, ahogy az #1 irta.

Magnosolvot irt fel, es nekem tenyleg bevallt. Azota is szoktam erezni nyilvan, de kozel sem olyan kellemetlen, mint korabban.

szept. 23. 07:33
 6/8 anonim ***** válasza:

Én nekem januári tapasztalatom van dajnos vetéléssel....azt nem lehet összekeverni semmivel. Vajúdás szintű volt a fájdalom 7 hetesen. Számolni lehetett, 1 perc kemény görcs utána fél-1 perc szünet. Ez órákon keresztül, én melóból tartottam haza, a buszon úgy kapaszkodtam mint akit kinoznak a görcsöknél. Kisfiammal nem volt ilyen fájdalmas a vajúdásom, bár ott császároztak. Szóval amíg csak mensi szerű görcs van, ami max ijesztő addig nincs baj. Ha baj van akkor az a fájdalom mindent lepipál. Legalábbis nálam így volt.

Kitartás, minden rendben lesz :)

szept. 23. 08:54
 7/8 anonim ***** válasza:
Szedj magnéziumot, az enyhíti.
szept. 23. 10:18
 8/8 A kérdező kommentje:

Szedek.. béres magnéziumot +B6

Mellette 12.hetig duphastont.

Nem elviselhetetlen a fajdalom csak kellemetlen néha. Októberben megyek 12.hetesre. remélem minden rendben lesz vele . Köszönöm mindenkinek a válaszokat. Akik hasonló cipőben járnak velem kitartás nektek is .

szept. 23. 11:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!