10 hetes terhes vagyok. Miért nem múlik el a hasfajas?
Nalam is ez volt. Munkahelyen tok kellemetlenul ereztem magam, mert minden ilyen gorcsnel rohantam a mozsdoba, mert megijedtem, hogy ez a veteles jele. Volt, hogy ugy elkapott, hogy egy percre lefagytam, mert minden tovabbi mozdulatra meg jobban gorcsolt.
Ez ment a hatodik hetig. Akkor mentem nogyogyaszhoz, hogy megerositse a terhesseget.
Ott mondta, hogy ezek a gorcsok teljesen normalisak, ahogy az #1 irta.
Magnosolvot irt fel, es nekem tenyleg bevallt. Azota is szoktam erezni nyilvan, de kozel sem olyan kellemetlen, mint korabban.
Én nekem januári tapasztalatom van dajnos vetéléssel....azt nem lehet összekeverni semmivel. Vajúdás szintű volt a fájdalom 7 hetesen. Számolni lehetett, 1 perc kemény görcs utána fél-1 perc szünet. Ez órákon keresztül, én melóból tartottam haza, a buszon úgy kapaszkodtam mint akit kinoznak a görcsöknél. Kisfiammal nem volt ilyen fájdalmas a vajúdásom, bár ott császároztak. Szóval amíg csak mensi szerű görcs van, ami max ijesztő addig nincs baj. Ha baj van akkor az a fájdalom mindent lepipál. Legalábbis nálam így volt.
Kitartás, minden rendben lesz :)
Szedek.. béres magnéziumot +B6
Mellette 12.hetig duphastont.
Nem elviselhetetlen a fajdalom csak kellemetlen néha. Októberben megyek 12.hetesre. remélem minden rendben lesz vele . Köszönöm mindenkinek a válaszokat. Akik hasonló cipőben járnak velem kitartás nektek is .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!