Mi okozhatja a hüvelyemben lévő feszítő, de nem éles fájdalmat? 10 hetes ikerterhes vagyok.
Figyelt kérdés
Nem az az éles fájdalom (az is szokott lenni), hanem inkább olyan, mintha odarúgtak volna. Olyan, mintha kisugározna valahonnan. Jelezhet rosszat?okt. 23. 13:09
1/4 anonim válasza:
Nekem is ikreim vannak. Éreztem én is ugyanezt, sőt a 8., 12. és 16. héten hasfeszülést oldalt, mert nyúltak a szalagok. Rendben volt minden. 30. hét után brutál derékfájás és 32. héten meg is születtek. Kitartást, minden rendben lesz.
2/4 A kérdező kommentje:
Ó... Nem volt inkubator? Minden rendben van velük azóta?
okt. 23. 15:27
3/4 anonim válasza:
De 4 hétig PIC-en voltak, majd 1 hét sima osztályon "híztak". Egészségesek szerencsére, és mindent időre csinálnak, szóval elmaradva sincsenek. Már lassan 2 évesek.
4/4 A kérdező kommentje:
Ezt jó hallani 🥰
okt. 27. 20:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!