4+4 hetes terhes vagyok. Egyhén érzékenyek a melleim és reggel émelygek, hányingerem van, de ennyi. Napközben a hányinger teljesen elmúlik és minden tudok enni. Ez normális? Nem kellenének erősebbek legyenek a tünetek? Nektek hogy volt?
Annyira korai még a terhességed, hogy más ilyenkor talán még nem is tesztel. A tünetek jellemzően a 7. hét körül kezdődnek. Az igazi hányós, émelygős, hulla fáradt vagyok érzés.
Ha ennyire türelmetlen vagy akkor én nem a tesztekkel bohóckodnéd, mert ugye ha már hasonlítani szeretnéd akkor ugyanabban az időben, ugyanazokkal a feltételekkel, ugyanazzal a tesztel. Te meg ugye egyiket reggel a másikat 5 órakor.
Szóval én inkább elmennék hcg vérvételre és látnád, hogy emelkedik. A teszt meg ilyen szempontból nem megbízható.
voltam tegnap vérvételen, 2.600 lett a hcg, 169 a progeszteron.
Tünetem mára még annyi sincs mint tegnap, az éjszakai mellfájdalmon kívül, de reggelre enyhül, alig érzem.
Holnap megyek újra vérvételre.
Egyik teszt sem halvanyabb a masiknal!
Minden rendben lesz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!