Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 4+4 hetes terhes vagyok....

4+4 hetes terhes vagyok. Egyhén érzékenyek a melleim és reggel émelygek, hányingerem van, de ennyi. Napközben a hányinger teljesen elmúlik és minden tudok enni. Ez normális? Nem kellenének erősebbek legyenek a tünetek? Nektek hogy volt?

Figyelt kérdés
okt. 29. 12:16
1 2 3
 21/29 A kérdező kommentje:
Felső a tegnapi, alsó a mai
okt. 29. 18:59
 22/29 anonim ***** válasza:
100%
Én ezt nem mondanám halványabbnak. Nyugodj meg egy kicsit kérlek. Ez két szép erős teszt. Amíg nincs vérzés/erős görcs, gondolj arra, hogy rendben van minden.
okt. 29. 19:03
 23/29 anonim ***** válasza:
Az is normális, ha semmi tüneted sincs. Nekem a fiammal kis mellfeszülés, nagyon ritkán émelygés (de leginkább erős szagoktól/illatoktól). Utána következő terhességnél hánytam, mint a kutya... Elvetéltem. A lányommal meg 0, szó szerint semmi, azon kívül, hogy nem jött meg. Szóval nem törvényszerű, hogyha erőseh a tünetek oké, ha nincs semmi az meg gond 🤷🏼‍♀️
okt. 29. 19:11
 24/29 anonim ***** válasza:
100%
Én sem mondanám, hogy halványabb.
okt. 29. 19:29
 25/29 anonim ***** válasza:
100%
Semmi tünetem nem volt éjszakai mellfajdalmon kívül. Múlt héten lett egy éves a fiam :)
okt. 29. 19:33
 26/29 anonim ***** válasza:
#1! Nincs itt semmi probléma. Nekem 16ezres hcg-nél volt ilyen erős a tesztem, vagy egy kicsit halványabb, nulla tünettel. Mégis egy kis Herkules😁
okt. 29. 20:28
 27/29 anonim ***** válasza:
100%

Annyira korai még a terhességed, hogy más ilyenkor talán még nem is tesztel. A tünetek jellemzően a 7. hét körül kezdődnek. Az igazi hányós, émelygős, hulla fáradt vagyok érzés.

Ha ennyire türelmetlen vagy akkor én nem a tesztekkel bohóckodnéd, mert ugye ha már hasonlítani szeretnéd akkor ugyanabban az időben, ugyanazokkal a feltételekkel, ugyanazzal a tesztel. Te meg ugye egyiket reggel a másikat 5 órakor.

Szóval én inkább elmennék hcg vérvételre és látnád, hogy emelkedik. A teszt meg ilyen szempontból nem megbízható.

okt. 30. 07:28
 28/29 A kérdező kommentje:

voltam tegnap vérvételen, 2.600 lett a hcg, 169 a progeszteron.

Tünetem mára még annyi sincs mint tegnap, az éjszakai mellfájdalmon kívül, de reggelre enyhül, alig érzem.

Holnap megyek újra vérvételre.

okt. 30. 08:24
 29/29 anonim ***** válasza:

Egyik teszt sem halvanyabb a masiknal!

Minden rendben lesz!

nov. 1. 21:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!