4+4 hetes terhes vagyok. Egyhén érzékenyek a melleim és reggel émelygek, hányingerem van, de ennyi. Napközben a hányinger teljesen elmúlik és minden tudok enni. Ez normális? Nem kellenének erősebbek legyenek a tünetek? Nektek hogy volt?
Figyelt kérdés
okt. 29. 12:16
1/29 anonim válasza:
Nekem semmi tünetem nem volt.Most itt vergődik az ölemben. 2hónapos 😁
2/29 anonim válasza:
Nekem a kisfiammal egy alig érezhető mellfájdalom volt a tünet, semmi több.
Soha nem émelyegrem, hányinger, hányás főleg nem volt egyáltalán.
3/29 anonim válasza:
Inszem alltal fogant a baba amikor elmentem a sajat dokihoz majdnem 5 hetesen akkor kerdezte hogy van e tunet es mondtam hogy nincs. Mondta hogy az nagy baj. Jojjek vissza 1 het mulva.. masnap mar kezdodtek a tunetek de gyengen.. nem lett baj belole ☺️
4/29 anonim válasza:
Semmi tünetem nem volt, később sem. Mármint ami ilyen klasszikus első trimeszteri tünet. Senki nem mondta, hogy baj lenne, én is "vártam" pedig, hogy majd biztos egyszercsak lesznek, de semmi
Két hét múlva szülök. :)
5/29 anonim válasza:
Lehet még tünet, ne aggódj! Én csak 6 hetesen kezdtem el hányni és csak a szüléssel maradt abba. 4 hetes terhesen semmi bajom nem volt.
6/29 anonim válasza:
Nekem az első babánál abszolút nem volt semmi tünet. A másodikkal igen. Most a harmadikat várom, kb a 8. hétig semmi tünetem nem volt. Azóta viszont minden este legalább egyszer hányok. Napközben semmi bajom és olyan délután 5 és este 9 között vagyok rosszul. (Most vagyok a 11. héten)
7/29 A kérdező kommentje:
Köszönöm a kedves kommenteket :)
Volt már több veszteségünk is (okát nem találták, hacsak azt nem, hogy nem vagyunk már fiatalok), úgyhogy minden vágyunk most ez a kisbaba! Nagyon szeretnék rosszul lenni, terhesnek érezni magam. Tudom ez így bután hangzik, de akinek volt már vesztesége, az megérti!
okt. 29. 13:18
8/29 anonim válasza:
7 hetesen kezdődött, hogy rosszul voltam a kávé illatától is(amúgy nagy kávés vagyok). Akkor csináltam tesztet és derült ki, hogy baba lesz. Onnantól 20. Hétig hánytam és jött minden "szuper" tünet. Ne aggódj előre. Kellemes (és tünetekkel teli?) terhességet kívánok!
9/29 anonim válasza:
Volt már veszteségem, nem is egy, de nem vágytam a rosszullétekre :D Nem is volt. Csodálatos terhességem volt az első gyermekemmel. A másodikkal volt némi hányinger 2 hétig, de nem 4 hetesen, hanem úgy 6 hetesen kezdődött. Tökéletesen jól voltak a magzatok rosszullét nélkül is.
10/29 anonim válasza:
Mellfeszülésen kívül semmi tünetem nem volt, most itt fekszik a kislányom az ölemben. Csodálatos várandósságom volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!