11+2 hetes kismama vagyok. Ugye nincs baj? Körülkbelül egy hete már nincs hányingerem, nem fáj úgy oldalt a mellem, csak a mellbimbóm érzékenyebb. Nincs baj, hogy kezdenek a tünetek csillapodni? Viszint a méhem környéke szúrkál, húzódik!
Örülj neki hogy elmúlt a hányingered.
Képzeld,első gyerekemmel egy UH vizsgálaton se voltam(akkor még nem voltak gépek, csak azt vizsgálták akinél valami gebaszt gyanítottak), eszembe se jutott hogy baj lehet.
Túlreagálod az egész terhességet.
Örülj, és élvezd ki a terhesség minden pillanatát
Ne agyalj ilyen hülyeségeken, hogy mi van ha... :S
Ha leáll a szíve akkor az azért történik mert életképtelen, és az jobb is ha ilyen korán kiderül
én 12 hetes vagyok,de sajnos még mindig nem multak el a hányingerek,görcsök,gyomorfájások stb-k...jó neked,hogy ilyen hamar elmult.biztosan nincs semmi baja a babádnak.biztos,hogy észrevennéd ha valami baj lenne,de nyugodj meg,NINCS BAJ!!!
boldog babavárást :)
Szia!
Örülj neki,hogy almúlik.Az első terhességemnél nem is volt.Most a másodiknál a 23. hétig napi 3x hánytam.
Nyugi!Örülj,hogy jól vagy és élvezd a kismamaságot.
Én ugyanigy voltam,mint Te.Amikor rosszul voltam az volt a baj,ha jól voltam,akkor aggódtam..nyugi még 1-2hét és elmúlik az extra aggódós időszak..na nem mondom,utána is lehet min,de az eleje nekem is iszonyú lassan ment.Ma már rohannak a hetek,majd meglátod,14h.után csak úgy repül az idő:-)
élvezd az egészet,mindjárt vége!
19hetes km.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!