Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 4+4 hetes terhes vagyok....

4+4 hetes terhes vagyok. Egyhén érzékenyek a melleim és reggel émelygek, hányingerem van, de ennyi. Napközben a hányinger teljesen elmúlik és minden tudok enni. Ez normális? Nem kellenének erősebbek legyenek a tünetek? Nektek hogy volt?

Figyelt kérdés
okt. 29. 12:16
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
100%
Nekem csak 6 hetesen kezdődtek a tünetek, addig semmi.
okt. 29. 14:48
 12/29 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is kb ennyi tünetem volt mint neked. Erre a doki mondta, hogy ez is tünet, ne aggódjak.

Sokáig én sem éreztem magam terhesnek. Nem is látszott a 20-22. hétig, nem is híztam.

Na, most vagyok a 36. héten és kur.va terhesen érzem magam.

Szóval jön majd a terhesség érzése, mikor nehéz felhúzni egy zoknit, lehajolni eszemben sincs ha leesik valami, nehéz már a baba súlya, itt nyom, ott nyom.

Szóval neked még nem kell terhesnek érezned magad. Kb egy mákszemed van most. Nekem meg már egy közel 3 kilós baba van a hasamban.

És neked is lesz, higgy benne.

Én mindig a preghellon néztem mekkora a baba és mire számíthatok.

okt. 29. 15:39
 13/29 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon korai terhesség ez még, teljesen jók ezek a tünetek. Nekem csak a 7-8. héten kezdődött a rosszullét.
okt. 29. 16:27
 14/29 A kérdező kommentje:
És az mennyire normàlis, hogy a mai tesztem halvànyabb lett a tegnapinàl! :(
okt. 29. 17:22
 15/29 anonim ***** válasza:
Ugyanolyan teszt, ugyanakkor, ugyanolyan koncentrációjú pisivel? Nem túl biztató, de azért ne add fel a reményt, két tesztből még nem lehet túl nagy következtetéseket levonni. Szurkolok nektek!
okt. 29. 18:18
 16/29 anonim ***** válasza:
Ne tesztelj. Csak magadat idegesíted. Tudom, volt már veszteséged, nyilván így nehéz. De ha baj van, nem tudod megakadályozni azzal, hogy mindennap tesztelsz. Nehéz kivárni, de 2-3 hét múlva menj orvoshoz. Felesleges stressznek teszed ki magad.
okt. 29. 18:54
 17/29 A kérdező kommentje:

Ugyanolyan igen. Az egyiket tegnap dél körül, a màsikat ma este 17 órakor csinàlatam. Hogy mennyit ittam előtte, azt nem figyeltem.

Próbàlok képet feltölteni

okt. 29. 18:54
 18/29 A kérdező kommentje:
okt. 29. 18:58
 19/29 A kérdező kommentje:
Jaj, nem ezt akartam, hanem a fotót feltölteni
okt. 29. 18:58
 20/29 A kérdező kommentje:
okt. 29. 18:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!