4+4 hetes terhes vagyok. Egyhén érzékenyek a melleim és reggel émelygek, hányingerem van, de ennyi. Napközben a hányinger teljesen elmúlik és minden tudok enni. Ez normális? Nem kellenének erősebbek legyenek a tünetek? Nektek hogy volt?
Nekem is kb ennyi tünetem volt mint neked. Erre a doki mondta, hogy ez is tünet, ne aggódjak.
Sokáig én sem éreztem magam terhesnek. Nem is látszott a 20-22. hétig, nem is híztam.
Na, most vagyok a 36. héten és kur.va terhesen érzem magam.
Szóval jön majd a terhesség érzése, mikor nehéz felhúzni egy zoknit, lehajolni eszemben sincs ha leesik valami, nehéz már a baba súlya, itt nyom, ott nyom.
Szóval neked még nem kell terhesnek érezned magad. Kb egy mákszemed van most. Nekem meg már egy közel 3 kilós baba van a hasamban.
És neked is lesz, higgy benne.
Én mindig a preghellon néztem mekkora a baba és mire számíthatok.
Ugyanolyan igen. Az egyiket tegnap dél körül, a màsikat ma este 17 órakor csinàlatam. Hogy mennyit ittam előtte, azt nem figyeltem.
Próbàlok képet feltölteni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!