Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 5 hét 4 naposan hüvelyi UH 15...

Sacii24 kérdése:

5 hét 4 naposan hüvelyi UH 15 mm petezsák de benne sem embrió sem szikhólyag nem látható. Annyira aggódom hogy vajon ez normális e mert a tavalyi vetélésem is így kezdődött igaz az 6+ an volt. Szerintetek van remény a babócára vagy semmi esélyem?

Figyelt kérdés
okt. 29. 09:40
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
4 szavazat
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

https://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhe..

Ez volt az én kérdésem.

Nem azt mondom, hogy minden rendben lesz, de remény azért van.

13.hétre minden lemaradást behozott.

Holnap leszek 18 hetes.

Próbálj bízni benne, de megértem az aggódásod, én is ezen mentem át.

Ijesztő, mert ilyenkor már kéne lenni szikhólyagnak, de hát sose lehet tudni. A következő uh-n kiderül. Nagyon drukkolok és remélem az én példám egy kicsit megnyugtat, de ettől független készülj fel a negatív kimenetelre is. Én is úgy tettem.

Nagyon szorítok!

okt. 29. 09:51
 2/8 anonim ***** válasza:
72%
Sajnos, nem sok☹️10mm fölött elvileg kéne benne lenni valaminek. De hátha csak szar a gép vagy vak az orvos. Azért inkább rosszra készülj szerintem.
okt. 29. 10:35
 3/8 A kérdező kommentje:
Csak reménykedni tudok mert eleve amilyen bunkó stílusban vizsgált már ha mondhatjuk annak mert kb 1 perc sem volt az egész és mikor mondom neki h a tavalyi vetélésem is így kezdődött akkor bunkó stílusban visszavágja ha elvetél akkor el nem tudunk mit tenni eddig csak ennyit látunk.gondolkodtam rajta h megnézetem egy másik dokival de nem tudom mi tévő legyek nem akarom azt sem hogy hülyének nézzenek h egyiktől megyek a másikhoz
okt. 29. 11:32
 4/8 anonim ***** válasza:
Ebből még bármi lehet. De pont ezért tök felesgesen ilyen hamar orvoshoz menni. Mivel lett jobb? Az UH nem változtatja meg a terhesség imenetelét...
okt. 29. 11:39
 5/8 anonim ***** válasza:
Első válaszoló vagyok, 2 hét múlva menj új uh-ra akkor már kell legyen embrió. Ha nem lesz, akkor sajnos el kell engedni.
okt. 29. 11:50
 6/8 A kérdező kommentje:
Teljesen igazatok van de a kétségek közt lenni mindennel roszabb! 11 ére kértem új időpontot akkora már remélem minden rendben lesz azért köszönöm szépen a válaszaitokat!
okt. 29. 11:53
 7/8 anonim ***** válasza:

Lehet nem a megfeleloen mondta az orvos neked.. de egy ures petezsakkal nem tud meg mit kezdeni.. nincs ra gyogyszer hogy elinduljon a fejlodes es igy ebbe a formaba nem is tudjak nem is szabad megallitani egy esetleges vetelest.. na de ha mar lenne benne valami akkor nyilvan egy beindulo vetelesre adna progeszteront vagy valamit..

Sajat esetemet eltudom neked mondani.. inszem alltal fogant a fiam az inszem megallapitotta hogy van 1 petezsak benne ejtheto szikholyag.. ez volt 4 hetes par naposan.. masnap a dokimnal petezsak benne hatarozottan lathato szikholyag.. majd 1 het mulva visszamentem az inszemet vegzo dokihoz aki azt mondta hogy nincs semmi.. es hogy ha 1 hete volt petezsak az nem tunhetett el ... Erosebben megnyomott az uh val ( huvelyi) es ott volt... Pulzalas nelkul de szikhollyaggal.. masnap sajat doki hatarozott pulzalas :). Ennyit jelentenek a gepek :).

okt. 29. 12:38
 8/8 anonim ***** válasza:
Kívánom a legjobbakat:-)
okt. 29. 20:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!