Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 6+3 hetesen csak szikhólyag...

6+3 hetesen csak szikhólyag és petezsák, segítetek?

Figyelt kérdés

Sziasztok! 06.29-én volt az utolso menzeszem, elvileg kedden voltam 6+3 hetes, az ultrahangon az orvos azt mondta hogy petezsákot és halvány szikhólyagot lát, szívhangot és magzatot nem. 09.03-án, elvileg 9 hetesen megyek ujra uh-ra. Szerintetek akkor mar lathato lesz a kicsi?

Illetve tudnátok segíteni az ultrahangképpel, igazából nem tudom, hogy mit kell rajta nézni, melyik a szikhólyag.

[link]

aug. 15. 17:54
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:

Ott a nyilacska egy tömörebb folt.

9 hetesen már lesz szívhang, és a 12hetes UH-n szoktak korrigálni, hogy pontosan hány hét+napnál jársz.

aug. 15. 18:15
 2/18 anonim ***** válasza:
38%

Szia.

Pontosan 6+1 hetesen mentem az elso UH-ra. Nem terveztem olyan koran, de a munkambol kifolyolag muszaj volt mielobb igazolnom a terhessegemet.

Kicsit tartottam tole, mert korainak gondoltam, de az orvos azt mondta, hogy csak gratulalni tud, es szivhangja is volt mar. Csatolom a kepet. Az enyemen sem lehet nagyon latni, de ha megnezed, akkor megvan jelolve, hogy mit kell szemugyre venni.

Tegnap voltam a masodik UH-n (8+4het), mar szepen formalodik a babam.

Amugy van aki 7 hetesen megy es nincs szivhang, a 8-ik heten pedig mar van. Szoval meg nem kell semmit elkonyvelni. Ebbol meg siman lehet baba!

[link]

aug. 15. 18:18
 3/18 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindkettőtöknek! Teljesen paramami lettem, volt 3 hónapja egy korai vetélésem, félek, nehogy baj legyen. Szerencsére most sem vérzés sem görcsölés nincs, csupán a hányinger és ez a borzasztó fáradtság!

2-es! Boldog babavárást kívánok Nektek! :)

aug. 15. 18:23
 4/18 anonim ***** válasza:

Én utolsó első napjától számolva mentem kb 6ésfél hétre. UH-n mondta az orvos, számoljak már utána, mert ez lassan 9 hetes magzat. :)

Vannak csodák, csak nem egyformán indul.

aug. 15. 18:28
 5/18 anonim ***** válasza:
100%

Koszonjuk szepen es viszont a legjobbakat! 🥰

Amugy en nagyon rosszul vagyok, hanyinger, etvagytalansag stb, egyszeruen minden osszejott. Az orvos azt mondta, hogy az jo jel, mert azt mutatja, hogy fejlodik a baba es erre a szervezetem is reagal. Persze nem konnyu, de azota valahogy meg orulok is ezeknek a tuneteknek. :))

Az elso UH-n egy kis miomat es hematomat is latott az orvos (a kepbol en semmit nem vettem ki🙈), de mindketto felszivodott, a masodik UH-n, mar semmit nem latott. Jah, es nem tudom, hogy mennyire jarul hozza, de mar ket honapja Femibiont iszok. Elvileg az a legjobb terhesvitamin.🤷

aug. 15. 18:36
 6/18 A kérdező kommentje:

Kedves 5-ös!

Nagyon szépen köszönöm a jókívánságot! ❤️Akkor örülök ezeknek a rosszulléteknek.😅

Én a GAL babaváró vitamint szedem, egyelőre minden oké tőle, bár az első napokban gyanus volt, hogy rátett a hányingerre.

aug. 15. 18:41
 7/18 anonim ***** válasza:
100%

Ha valós a 6+3 hét, már kellett volna lennie embriónak.

Persze természetes fogantatásnál nem lehet tudni feltétlen, mikor történt. Nekem IVF terhességem volt, 6+0-n már volt 2,5 mm-s embrió pulzálással. 7+0-n 9,5 mm-s, szívhanggal.

aug. 15. 18:52
 8/18 anonim ***** válasza:

Szerintem van benne valami. Pont ma mondtam a Ferjemnek, hogy miutan beveszem a tablettat, ra fel orara olyan fura hanyinger szeru erzes kerulget. :/

Probaltam varialni, hogy pl. este veszem be, de nem latok kulonbseget. Ugyanugy jelentkezik az a kellemetlen erzes.

aug. 15. 18:53
 9/18 anonim ***** válasza:
52%

"Amugy van aki 7 hetesen megy es nincs szivhang, a 8-ik heten pedig mar van."

7 hetesen kell lennie szívhangnak. Akkor ott elszámoltak valamit a terhességben.

aug. 15. 18:54
 10/18 anonim ***** válasza:
6+3 nekem sejtheto 2 mm-es embrio volt.
aug. 15. 19:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!