6 hetesen szabályos petezsák, átmérője 1,8 cm, szikhólyag látható, embryo még nem, mennyire biztató?
A tesómról van szó, aki sajnos pont egy éve elvesztett a 6.héten egy terhességet....
Most volt orvosnál a héten, ahol megmondták neki, hogy 5-6 hetesnek felel meg az uh-n, szabályos a petezsák, szikhólyag van, átmérő 1,8 cm, de még nem látják az embriot.
Ilyenkor azért lehet reménykedni? Jövőhéten újra megnézik! :)
Akkor ebből még bármi lehet... ?
Szorítok nagyon a babának! 🙏
Nagyon szépen köszönöm! 🙏 Legyen igazad!
Reménykedni mindig lehet, de ez a tipikus, bármi lehet kategória. Lehet, ha egy nappal később megy, már van.
Nekem is volt korai vetélésem. Aznap, amikor ő született volna, ha megmarad, pont annyi idős voltam a másodikkal, mint amennyi idősen elveszítettem az elsőt. Ráadásul vele is rosszul indult, vérezgettem. Gondolhatod, mennyire paráztam. De nem volt miért. 25hetes vagyok most vele. Nincs összefüggés. Sajnos, a vetélés gyakori, de a következő simán lehet sikeres.🤞
Szia
Nálam 6 hetesen nem láttak semmit sem még :D De rá kb 2 hétre már szépen látható volt, hogy ebből baba lesz:)
Köszönöm szépen a pozitív gondolatokat, kívánságokat, holnap megy vissza a dokihoz, bízunk a legjobbakban! 😊
Majd megírom, mi volt!
Sziasztok! 😊
Élő embryo, látható szívműködés, szabályos petezsák lett a mai lelet, így héttel később! 🙏
Remélem, így is marad!
Köszönöm szépen mindenkinek a biztató válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!