Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Volt olyan akinek 6+5 naposan...

Volt olyan akinek 6+5 naposan még nem látott embriót a doki? Nekem csak 16 mm petezsákot látott, illetve szabályos szikhólyag, és egy viszonylag nagy, 5 cm ciszta. Aggódnom kellene?

Figyelt kérdés
Jövőhéten megyek vissza 7+5 naposan, de azért mégis van egy kis stressz bennem, hogy ez normális-e. Nézett hasi és hüvelyin is, magánrendelőbe voltam, de egyiken se látta még.
2021. márc. 1. 09:23
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
77%

Nem a terhességi kor miatt aggódnék, hanem a petezsák mérete miatt.

Simán lehetett később az ovud pl. (Ahogy nekem is, viszont később is látszott valami).

Az aggasztó az, hogy 16mm petezsákban már lennie kellene embriónak bőven. Nekem 15mm petezsákban 3mm embrió volt szívpulzálással, amikor 7+3 voltam.

2021. márc. 1. 09:28
 2/15 A kérdező kommentje:
Igen később van ovum, 31 naposak a ciklusaim. A papírra azt írta 6 hetesnek felel meg.
2021. márc. 1. 09:33
 3/15 anonim ***** válasza:
78%

Én ezt értem, nekem is később volt az ovum, a ciklusom nekem is 31 napos. Abban a hónapban valamiért csúszott 9 napot mégis.

Viszont nem változtat azon, hogy ekkora petezsákban már kéne lennie valaminek :/

2021. márc. 1. 09:35
 4/15 anonim ***** válasza:
Szia. Nekem is lenne kerdesem, nekem 24 naposak a ciklusok, januar 21en volt meg utoljara ma voltam ultragangon, 1.75mmes petezsak benne 3 mmes szikholyag, de nem volt elragadtatva a doki.. Mondta hogy hetfon megnezzuk van e benne baba de ugy tunt az arcan hogy ez mar nem olyan aminek kellene
2021. márc. 3. 15:10
 5/15 A kérdező kommentje:
Szerintem még nagyon fiatal lehet a terhességed, mondjuk a petezsák valóban akkor? az elég kicsi, nem 17 mm?? Amúgy én a sajátomnak utána számolgattam, és oké hogy a mensi alapján 6+5 napos voltam, viszont én tudom mikor voltunk együtt, ahhoz számítva meg 4 hét + pár napos lehetek, szóval szerintem van remény hogy baba lesz.
2021. márc. 3. 15:50
 6/15 anonim ***** válasza:
De 17.5 mm illetve a papiron 1.75 cm van irva bocsanat elirtam.. Es a ciklusok 24 naposak..
2021. márc. 3. 15:56
 7/15 anonim ***** válasza:
En is tudom mikor voltunk egyutt.. De nekem furcsa az egesz.. Remelem es szoritok hogy nalad baba legyen :)
2021. márc. 3. 15:57
 8/15 A kérdező kommentje:
Szerintem nálad is baba lesz, csak még túl korai időben mentünk :) nekem hétfőn kiderül, írj majd te is :)
2021. márc. 3. 20:16
 9/15 A kérdező kommentje:
Sziasztok :) csak tapasztalatként írom, hogy tegnap voltam és van baba :) 5 mm, 6 hetesnek felel meg, valószínű később fogant
2021. márc. 9. 07:15
 10/15 anonim ***** válasza:
Gratulálok,hogy minden rendben!😊
2021. márc. 14. 08:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!